skip to Main Content
Let op: Officiële parking van Schiphol. Erg gewild wees dus snel!

Belangrijke informatie Schiphol P3 Lang Parkeren

Parking informatie Schiphol P3 Lang Parkeren  

De De officiële parkeerplaats van Schiphol is Schiphol P3 Lang Parking. Parkeer je hier dan weet je zeker dat je parkeert bij een betrouwbare aanbieder met heel veel beschikbare parkeerplaatsen. Let er wel op dat je tijdig van te voren dient te reserveren in verband met de populariteit van deze parkeerplekken. Ook is het hoe langer je van te voren reserveert hoe goedkoper je parkeert. Wees daarom snel en reserveer je parkeerplek bij P3 Lang parkeren. De parking is alleen te reserveren vanaf 3 dagen of langer parkeren. Het lang parkeren P3 adres wat je in kan voeren in je navigatie systeem is Holiday Avenue, 1118 ZG Schiphol, Haarlemmermeer.

Website: schiphol.nl

Reserveren bij Schiphol P3 Lang parkeren Schiphol.nl

Overdekt parkeren is mogelijk en er zijn ongeveer 5000 beschikbare parkeerplekken. In de hoogseizoen maanden kan het vrij druk zijn wees daarom snel met reserveren.

Reviews en ervaringen met Schiphol Lang parkeren P3

Heb je geparkeerd bij Schiphol? Laat dan jouw ervaring, review of recensie achter zodat je ook anderen helpt.

Promotiecodes van Schiphol P3 Parking zijn regelmatig beschikbaar. Schrijf je in op onze nieuwsbrief om nooit meer een kortingscode te missen. Met een kortingscode is het parkeren bij Schiphol nog goedkoper!

Veel gestelde vragen over Smart Parking Schiphol

Kan ik parkeren in de parkeergarage?

Dat is zeker mogelijk!

En dit zijn de voordelen van de garage:

  • Direct doorlopen naar de vertrekhal
  • In de omgeving van openbaar vervoer
  • U kan direct naar een beschikbare parkeerplek rijden

Nieuwe parkeergarage

Sinds kort is het mogelijk om in de gloednieuwe parkeergarage te parkeren vooraan op P3. De parkeergarage geeft direct toegang naar de bushaltes. De parkeervakken zijn ontzettend breed zodat er minder snel schade ontstaat aan je voertuig. In de parkeergarage wordt je middels een tellingssysteem direct naar een beschikbare parkeerplek verwezen zodat je niet hoeft te zoeken in de garage. Mocht je in het bezit zijn van een elektrische auto, dan kan je de auto aan een van de laadstations hangen.

Hoe werkt de nieuwe P3 garage

Tijdens het reserveren van je parkeerplek voor je vakantieperiode kun je aanvinken dat je wil parkeren in de parkeergarage. Je betaalt een toeslag voor de parkeergarage. De nieuwe locatie is ontzettend populair dus je moet er vroeg bij zijn mocht je een plek willen reserveren. Alle prijzen zijn afhankelijk van de periode en de drukte op P3. Je kan tot wel 4 uur van te voren reserveren. Als de parkeergarage vol zit voor de periode dat je wil parkeren dan kun je de optie ook niet aanvinken in het registratiesysteem.

Wil je de voordeligste optie bekijken dan kun je ook onze vergelijker gebruiken. De vergelijker is 24 uur per dag en 7 dagen per week beschikbaar om je te adviseren omtrent de voordeligste en beste keus. Heb je een goede ervaring met de nieuwe parkeermogelijkheid op P3 laat dan een beoordeling of review achter op de review sectie op deze pagina.

Wat kost parkeren bij Schiphol P3

De tarieven voor parkeren bij P3 is afhankelijk of je kiest voor parkeren in de garage of op het parkeerterrein. De tarieven zijn ook afhankelijk van de beschikbaarheid en de periode wanneer je wil parkeren. Bekijk hier de actuele tarieven. Let op: wanneer je niet reserveert zijn de parkeer tarieven bij P3 Schiphol veel hoger. Reserveer dus op tijd en vooraf!

Wat is de maximale doorrij hoogte op Schiphol?

De maximale doorrij hoogte is 2 meter hoog.

Andere officiele Schiphol parkeer varianten zijn P4 Basic Parking en P6 Valet parking. Op deze pagina vind je algemene informatie over alle parking mogelijkheden bij Schiphol.

Kortingscode p3 Schiphol en aanbiedingen

Momenteel zijn er geen kortingscodes of aanbiedingen voor P3 parkeren. Wil je de beste prijs betalen? Reserveer dan online en op tijd!

Wat is je beoordeling?

P3 Lang Parkeren Schiphol ervaringen, reviews en klachten

Review formulier Schiphol P3 Lang Parkeren

[mrp_rating_form rating_form_id=”2″]

[mrp_rating_entry_details_list before_name=”Naam: ” before_comment=”Beoordeling: ” show_filter=”false” add_author_link=”false” show_load_more=”true” show_avatar=”false”  generate_microdata​=”true” sort_by=”most_recent” ]

€45

[mrp_rating_result rating_form_id=”2″ no_rating_results_text=”Nog niet beoordeeld. Wees de eerste!” show_rich_snippets=”true” generate_microdata=”true” before_count=”(” after_count=” reviews)”]

[post-views] 

Beoordelingen

[mrp_rating_item_results layout=”no_options” result_type=”stars” rating_item_ids=”2,3,4,5″ show_count=”false”]

[mrp_rating_item_results layout=”no_options” result_type=”percentage” rating_item_ids=”6″]

Lees hier alle reviews

Goede keus voor

Officiële Schiphol parkings, Gezinnen met kinderen, Mindervalide reizigers, Zakenreizigers, Alleen op reis

€25 Bol.com cadeaukaart winnen?

P3 Lang Parkeren Schiphol prijzen, tarieven en kosten

Samenstelling prijzen

De prijzen zijn gebaseerd op vooraf reserveren en parkeren op de parkeerplaats.

Extra Toeslagen: Parkeren in de parkeergarage is duurder en ook betaal je meer als je niet vooraf online reserveert!

Gerelateerde parkings

Back To Top
Zoeken

Laat je email adres achter om een herinnering te ontvangen om Schiphol P3 Lang Parkeren te beoordelen!

Foutje gespot? Laat het mij weten!

Ik doe mijn best alle informatie op deze site zo actueel mogelijk te houden. Het kan weleens voorkomen dat iets niet meer klopt. Vul onderstaand formulier en en ik pas het zo snel mogelijk aan! Thanks :)

Wil je parkeren bij Schiphol P3 Lang Parkeren?

Vul je email adres in om een review herinnering te ontvangen om Schiphol P3 Lang Parkeren te beoordelen!

Maak kans op een bol.com Cadeaukaart twv €25
Nog niet gevonden wat je zocht?