Clicky

Belangrijke informatie Quick Parking

Parking informatie Quick Parking  

Parkeren bij Quick Parking
Website: QuickParking.nl

Goedkoop en heel dichtbij Schiphol parkeren? Dan is Quick Parking ideaal! Het parkeerterrein is op 2 kilometer van Schiphol en je betaalt slechts 34,50 EUR voor 1 of 2 dagen parkeren. Quick Parking is het meest gunstige gelegen, er is geen andere aanbieder dichterbij Schiphol. Er zijn wel goedkopere alternatieve, maar dan heb je niet dezelfde korte reistijd zoals je die bij Quick Parking zou hebben.

Service

Als je bij het parkeerterrein van Quick Parking aankomt wordt je geholpen met het inladen van je bagage in de shuttle bus en wordt je direct weggereden richting de vertrekhal. Er wordt voor elke klant van Quick Parking apart gereden. Je kunt je auto met een gerust hart achterlaten, de auto staat op een beveiligd parkeerterrein en wordt 24 uur per dag in de gaten gehouden door de camera beveiliging. Je kunt er ook voor kiezen om overdekt te parkeren bij Quick Parking hier betaal je eenmalig 7,50 EUR extra voor.

Reserveren en Prijzen

Je kunt tot twintig minuten voor vertrek reserveren bij Quick Parking. Je kunt je reservering ook tot twintig minuten voor vertrek annuleren. Je kunt Quick Parking 24 uur per dag en zeven dagen in de week bereiken. Als je online reserveert kun je middels een creditcard of iDeal betalen. Als je liever achteraf of op locatie zelf wilt afrekenen is dit mogelijk per pin of contant. Quick Parking bied ook nog extra services aan zoals het reinigen van de auto van binnen en buiten. Als je ervoor kiest om u interieur en exterieur en kofferbak te reinigen betaal je slechts 37,50 euro extra.

De betalingsmogelijkheden zijn online creditcard en iDeal, op locatie betaal je met pin of contant. Betaling geschiedt vooraf. Als extra service biedt Quick Parking een poetsservice aan. Je kunt de auto laten reinigen en hier zijn meerdere mogelijkheden voor. Wil je ook goedkoop parkeren bij Schiphol en niet verder dan 2 km van Schiphol parkeren? Dan is Quick Parking een uitstekende keuze met prima tarieven.

Veel gestelde vragen over Quick Parking Schiphol

Kun je met kentekenregistratie inrijden bij quickparking.nl?Nee, dit kan niet. Je rijdt in met je reserveringsnummer of barcode op je bevestiging.

Wat is je beoordeling?

Quick Parking ervaringen, reviews en klachten

Review formulier Quick Parking

Laat je review achter!

Ja Nee
Reviews en ervaringen

Beoordeling: Lekke banden bij tientalle auto’s niet doen waardeloos
Wij zijn via de vervoeder bij Quickparking terecht gekomen en hebben vervolgens voor onze auto op de Middenweg 6 locatie M in Aalsmeer een parkeerplaats gereserveerd.Bij terugkomst bleken er bij tientallen autos de banden lek te zijn gestoken.Met lood in de schoenen zijn wij naar de auto gelopen gelukkig was bij ons alles in orden. De bus chauffeur zij bij het uitstappen succes wat wij erg raar vonden.Wij zullen hier nooit meer parkeren, er is geen beveiliging op het parkeerterrein.
Let op de volgende tekst van
Truspilot: We hebben vastgesteld dat dit bedrijf op een verkeerde manier Trustpilot-content weergeeft.

Dit omvat ook het op een misleidende manier weergeven van het Trustpilot-merk, zoals onze naam of logo, TrustScore, sterrenscore, widgets, reviews en andere merkinhoud.

We nemen de integriteit van ons platform zeer serieus en wanneer we misbruik ontdekken, ondernemen we actie en waarschuwen we de community.

Datum van ervaring: 21 mei 2024
 1.8/5
 2/5
 2/5
 1/5
 1/5
Nee

7
Beoordeling: Valet parking NO CAR NO KEYS
Booked my valet parking at Schiphol Airport because of the late flight and arriving 2 AM I was thinking it will be best option for me and my small baby. So my first day home and I’m still without a car . A day of arrival to Schiphol someone was calling me to inform me that they LOST a keys from car. It can happened but what now ? Till now still nothing happens ,nobody cares about situation. Calling many times to costumer service and they can’t do anything I have to call to some Amir sometimes he doesn’t picking up the phone , calling back to costumer service no one knows where is the car , who is responsible, in this company they don’t have a managers , they don’t have a person who is responsible for situations, they absolutely don’t deliver service what you paying , you can’t complain to someone because there is noone
After a many calls yesterday I should get a taxi back to my home. They didint provide a proper taxi just some person came with car what doesn’t have even lights inside in the car , which was super unsafe to have a ride with car like this , but we were told that taxi will wait for us…. Pitty I can’t post photos here of the taxi.
We finally got home , but what will happen now ? Company they don’t wanna pay and take responsibility for a lost key new key cost 350e ,where is the garantie if we take care home that car will be not stolen next day
 1.4/5
 1/5
 1/5
 1/5
 1/5
Nee

So thanks to valet parking Quick parking we are without car for how long ?
Where is my car ? WHO’s is going to solve this problem , when problem will be solv I had parking for one week because no one give me back quit then it’s there almost 10 days
Beoordeling: We hadden 8 dagen het basic pakket geboekt voor juni 2020.Helaas door corona niet weg kunnen gaan.Voucher is nu tot november 2021 geldig en geen restitutie mogelijk terwijl wij er ook niks aan kunnen doen aan die corona !!
 1.4/5
 1/5
 1/5
 1/5
 1/5
Nee

Niet
Beoordeling: Ik wil u graag meenemen naar onze ervaringen met Quick Parking, wat u als organisatie o.a. aanbeveelt voor het kort parkeren op of in de omgeving van Schiphol.
Wij hebben al meer gebruik gemaakt van Quick Parking en eigenlijk nooit problemen gehad.
Wij hebben deze keer daar een leuke ervaring mee gehad. Leuk was anders. Na aankomst op Schiphol met een Transaviavlucht uit Rhodos, de HV5080, zijn wij uiteraard met koffers naar het ophaalpunt gelopen van de bus waarmee wij naar het parkeerterrein zouden worden gebracht. Ik denk dat wij daar om plm. 16.20 uur arriveerden en rekenden er natuurlijk op dat het wachten op de bus niet meer dan 20 minuten zou duren, zoals dat door het bedrijf aangekondigd. Op de heenweg was dat allemaal goed gegaan en zaten we met 4 man in een grote oude lijnbus.

Het aantal mensen die ook gebruik wilden maken van de bus nam uiteraard toe en liep tenslotte op tot een man of 30. Na de eerste 20 minuten zijn mensen gaan bellen met Quick Parking met de vraag waar de bus bleef. Daar kwam geen antwoord op. Zelf heb ik ook gebeld en kreeg een dame aan de telefoon die ik al meerdere malen aan de telefoon heb gehad. Ik denk dus dat de klantenservice van dit bedrijf uit 1 personeelslid bestaat. Deze uiterst vriendelijke dame is volgens mij voorzien van een bandje, wat ze blijft aardig en zeggen dat ze niets kan doen.
Kennelijk is het de dame wel gelukt wat contacten aan te boren, want na bijna een uur verscheen er ineens een 6 persoons busje met een dame als bestuurster. Deze keek nogal kwasie verbaasd en deed net alsof ze volkomen verrast was door het aantal mensen die mee wilden. U begrijpt dat er maar 6 man mee konden en daar vielen wij buiten. Wij mochten dus nog langer gaan wachten en gezien het aantal passagiers wat nog mee moest zou dat lang gaan duren.
Om die reden hebben we met 2 andere passagiers een taxi genomen en werden we voor een bedrag van 40 euro gebracht naar het adres van het parkeerterrein te Aalsmeer. Daar aangekomen zagen we d
 3.4/5
 5/5
 4/5
 3/5
 1/5
Nee

8
Beoordeling: Zonder overleg omgeboekt naar een ongunstige locatie. Na het annuleren krijg ik een mail dat IBAN niet klopt(onzin). Na het juiste IBAN door gegeven te hebben duurt het weken voordat je je geld terug krijgt. Als je erachter aan belt, krijg je door dat het bij de financiële administratie ligt en dat het nog paar weken duurt. Waardeloos
 1.6/5
 1/5
 1/5
 1/5
 2/5
Nee

8 dagen
Beoordeling: Onvriendelijk personeel. Chauffeur schreeuwt naar passagiers en rijd als een malle . Wachttijden transfer van en naar Schiphol erg lang . Op de heen weg 45 minuten op de terug weg 30 minuten Wachten in de kou , wind , regen .
 1.8/5
 1/5
 2/5
 2/5
 1/5
Nee

10
Beoordeling: Ik ben niet eens aan parkeren toegekomen. Heb wegens medische redenen moeten annuleren. Naast de teleurstelling van een vakantie die ik moest annuleren (los van de medische voorgeschiedenis), het al een volle dag bezig zijn met de annuleringen, verdomd Quickparking ook nog om het reeds in September 2019 gestorte bedrag terug te storten…Iedere keer verwijzen ze naar Tix.nl, die de betaling heeft geind (en vervolgens heeft betaald aan Quickparking). Dan kom je terecht op een betaaltelefoonlijn (0,70 per minuut, oplopend tot € 35,-). Tix.nl heeft hetzelfde pauze-muziekbandje als Gate1 en daar stond ik vanochtend (echt waar) 1 uur en 45 minuten in de wacht. Ondertussen weer contact gezocht met Quickparking, maar die herhalen alleen maar: “Terug naarTix.nl ” Terwijl ze op hun website beloven het bedrag probleemloos terug te storten ! Ik heb nog x ze de kans gegeven om e.e.a. recht te zetten, maar hij van de ” klantenservice” beëindigde het telefoongesprek. Ik houd jullie op de hoogte en kom terug met het vervolg (of het gebrek hieraan…..
 1.4/5
 1/5
 1/5
 1/5
 1/5
Nee

3 weken
Beoordeling:
 4.8/5
 5/5
 5/5
 5/5
 5/5
Ja

10 dagen
Beoordeling: Ik lees veel minder positieve reviews. In ons geval verliep e.e.a. best OK. Openen van de poort met de barcode ging goed, ook bij het uitrijden. De bus kwam ca. 10 min na parkeren van de auto. Bij terugkeer wachtten we op Schiphol ca 15 min op de bus. Chauffeurs waren vriendelijk. Een verbetering zou zijn als de parking (in ons geval S) een toilet zou hebben. En het zou mooi zijn als op de parking en bij Schiphol een display zou zijn waarop te zien is hoe lang het wachten op de bus nog gaat duren.
 3.4/5
 4/5
 3/5
 4/5
 3/5
Ja

8 dagen
Beoordeling: Geanuleerd wegens ziekte maar krijg geen geld terug. Waardeloos!
 1.4/5
 1/5
 1/5
 1/5
 1/5
Nee

Niet
Load More

€30.95

 2.4/5 (37 reviews)
 

Beoordelingen

 1.9/5
 2.5/5
 2.6/5
 1.8/5
90.5% (37)

Lees hier alle reviews

Goede keus voor

Gezinnen met kinderen, Zakenreizigers, Budgetparkeerders, Alleen op reis
€25 Bol.com cadeaukaart winnen?

Quick Parking prijzen, tarieven en kosten

Samenstelling prijzen

De prijs is berekend op shuttle parking.

Extra Toeslagen: Overdekt parkeren kost €19,50 extra

Gerelateerde parkings

Laat je email adres achter om een herinnering te ontvangen om Quick Parking te beoordelen!

Foutje gespot? Laat het mij weten!

Ik doe mijn best alle informatie op deze site zo actueel mogelijk te houden. Het kan weleens voorkomen dat iets niet meer klopt. Vul onderstaand formulier en en ik pas het zo snel mogelijk aan! Thanks :)

Wil je parkeren bij Quick Parking?

Vul je email adres in om een review herinnering te ontvangen om Quick Parking te beoordelen!

Maak kans op een bol.com Cadeaukaart twv €25
Nog niet gevonden wat je zocht?