Clicky

Belangrijke informatie GreenParking Schiphol

Parking informatie GreenParking Schiphol  

Handig en eenvoudig reserveren binnen slechts 1 minuut om je parkeerplaats bij Schiphol veilig te stellen? Dat kan via GreenParking Schiphol!

Je kunt in en uit rijden door middel van kentekenherkenning. Heb je veel bagage bij je? Geen probleem, er is een handig laadplatform voor je bagage. Ook word je gratis vervoerd met de shuttle service! De shuttle service rijdt 24/7 van en naar de terminal.

Shuttle of valet parkeren bij GreenParking?

GreenParking Schiphol heeft meerdere parkeerlocaties afhankelijk van de parking vorm die je kiest.

Werkwijze shuttle parkeren bij GreenParking Schiphol

Je rijdt naar het parkeerterrein van GreenParking Schiphol waarbij je door de handige kentekenherkenning direct in kunt rijden. Het terrein is voorzien van camerabewaking dus je auto staat veilig. Het achterlaten van je sleutels is niet nodig. Ben je iets te vroeg gearriveerd? Dan kun je wachten in een van de wachtruimtes tot de shuttle bus is gearriveerd. De bus rijdt 24/7 dus je zal niet al te lang hoeven te wachten. Zodra de bus er is, kun je instappen en je reis voortzetten naar de terminal van Schiphol!

Werkwijze valet parkeren bij GreenParking Schiphol

Valet parkeren gaat iets anders dan shuttle parkeren. Je rijdt namelijk niet naar het terrein van Green Parking maar je rijdt direct naar de vertrekhal van Schiphol. Het grote voordeel hiervan is dat het veel sneller is, je rijdt immers direct naar de vertrekhal! Aangekomen bij de vertrekhal wordt je opgewacht door een chauffeur van dit parkeerbedrijf. De chauffeur neemt je auto over en jij kunt direct doorlopen naar de incheck balie! Zodra je weer geland bent, zorgt GreenParking dat je auto klaar staat zodat jij weer verder kunt!

Ervaringen met GreenParking Schiphol

Heb je geparkeerd bij Green Parking? Mooi! Hoe ging het? Was het terrein verzorgd? Kwam de shuttle service op tijd? We horen graag je review, beoordeling of eventueel je klacht. Help andere gebruikers de juiste parking te kiezen voor hun reis!

Wat is je beoordeling?

GreenParking Schiphol ervaringen, reviews en klachten

Review formulier GreenParking Schiphol

Laat je review achter!

Ja Nee
Reviews en ervaringen

Beoordeling: Wat een klote bedrijf. Voorheen parkeerde ik altijd bij Sky Park. Daar was alles altijd netjes geregeld, vooral de shuttle. De laatste paar jaar parkeerde ik bij GreenParking omdat sky Park plotseling opgegaan was in GreenParking. Vooral het wegbrengen en ophalen was daar stukken beter als bij GreenParking. De laatste keer zat bij het vertrek in de nacht de bus zo vol dat de mensen boven op elkander zaten, in een veewagen is het nog niet zo druk. Bij terugkomst was het nog erger. Eerst hebben we 50 minuten staan wachten voordat we opgehaald werden en tot overmaat van ramp zat de bus wederom afgeladen vol. Mensen zaten boven op koffers en tassen van andere personen. Vervolgens moest er op meerdere plaatsen gestopt worden om mensen uit te laten en ook kwamen er daar weer mensen in de bus, wat eigenlijk al niet meer ging. Bij het verlaten van de bus moest je je koffer gaan zoeken om vervolgens te proberen om je koffer over de koffers van de wederom ingestapte mensen naar buiten te krijgen. Dit is echt de allerlaatste keer geweest dat ik hier geparkeerd heb, foei GreenParking, wat een bar slechte service!!
 2.3/5
 1/5
 3/5
 3/5
 1/5
Nee

15 dagen
Beoordeling: Bij het oppikken van ons (en andere vakantiegangers) bij de parkeerplaats van Green parking (=quick parking) en het ophalen bij Schiphol op de terugweg duurde het allemaal erg lang. Drie kwartier gewacht. We hadden te doen met de chauffeur die de opmerkingen naar zn hoofd kreeg. Volgende keer gaan we weer naar de P3 van Schiphol. Die bussen rijden wel volgens schema en op tijd.
 1.8/5
 2/5
 2/5
 1/5
 1/5
Nee

12 dagen
Beoordeling: Wat een kut maatschappij. Kreeg per e-mail netjes een bevestiging maar met de geheel verkeerde info over waar je wordt opgehaald op Schiphol. Bleek de verkeerde halte in te staan en de verkeerde omschrijving van de bus. Nadat ik ze op het nood nummer had gebeld kreeg ik de juiste gegevens en ze begrepen dat ik nooit meer met zo’n klote maatschappij ging parkeren. Bizar ook dat ze zo reageren op fouten die ze zeg hebben gemaakt. Volgende keer geen green parking meer dus.
 1.6/5
 1/5
 2/5
 1/5
 1/5
Nee

3
Beoordeling: Een perfecte parkeerplaats geheel verhard (teer) en goed verlicht. Gemakkelijk te vinden met navigatie, ook de bushalte op Schiphol wordt duidelijk aangegeven. Transfer overdag en `s nachts +/- half uur, zeer acceptabel gezien de drukte op Schiphol. Ik raad dit iedereen aan. Tip: betaal vooraf via internet
 4.8/5
 5/5
 5/5
 5/5
 4/5
Nee

9 dagen
Beoordeling: Eenvoudig en snel te bereiken parkeergelegenheid.
Toilet aanwezig.
Bus vertrok op tijd.
Ophalen verliep ook prima.
Vriendelijk chauffeurs.
Goede bussen (van binnen en van buiten zagen ze er netjes uit).
Voldoende parkeerplaatsen.
Normale afmeting parkeerplaats (voldoende ruim).
 3.6/5
 4/5
 3/5
 4/5
 4/5
Ja

1 week
Beoordeling:
Na terugkomst op Schiphol was de bus verplaatst naar een andere halte, dit wisten wij niet, stond niet aangegeven en daardoor hebben wij met twee kleine kinderen en andere reizigers onnodig lang moeten wachten. Klacht ingediend waarna er geen contact met ons is opgenomen, ook de medewerker bij de parking zelf gaf aan dat er veel problemen waren maar kon niets betekenen. Ook de buschauffeur die reizigers van de “oude” bushalte zou informeren deed dit in ons geval tot drie keer toe niet.
Dat iets fout gaat kan, gaat mij er om dat er daarna geen reactie komt, compensatie of wat dan ook.
Slecht bedrijf, niet doen
 3.2/5
 1/5
 5/5
 5/5
 1/5
Nee

8
Beoordeling: De heenreis ging prima, wel ca. 30 min gewacht op shuttlebus.
Terug was anders verhaal, 30 min gewacht op C15 maar er kwam geen bus, er was een A4-tje opgehangen met een wijziging, zeer knullig in weer en wind en op een onopvallende plek , maar deze was niet meer te lezen. Diverse keren geprobeerd te bellen, uiteindelijk een vriendelijke jongeman gesproken die mij vertelde dat we naar A15 moesten gaan. Daar nog 20 min moeten wachten.
Daarnaast was de betaalautomaat op de parkeerplaats ook kapot.
Al met al slecht geregeld en zal ik Greenparking niet aanbevelen.
 3/5
 4/5
 3/5
 3/5
 1/5
Nee

2 weken
Beoordeling: Helaas beveel ik greenparking niet aan. De heenreis ging goed met de modernste technieken, nummerbordherkenning, maar terug moesten wij meer dan dertig minuten wachten, waarbij wij ook nog bij C13 stonden terwijl, na Twee telefoontjes bleek dat wij op C 15 moesten staan. Alleen het mobiele nummer werd na enkele malen overgaan opgenomen. Gewoon ronduit slecht. Je wilt immers na een lange reis gewoon snel weg. Niet doen dus, maar kies liever een shuttle die om de tien minuten gaat
 3.2/5
 3/5
 4/5
 4/5
 1/5
Nee

Twee weken
Load More

€28.95

 2.9/5 (8 reviews)
 

Beoordelingen

 2.6/5
 3.4/5
 3.3/5
 1.8/5
93.8% (8)

Lees hier alle reviews

Goede keus voor

Gezinnen met kinderen, Zakenreizigers, Alleen op reis
€25 Bol.com cadeaukaart winnen?

GreenParking Schiphol prijzen, tarieven en kosten

Samenstelling prijzen

Prijzen op basis van shuttle parkeren. Valet parking prijzen zijn hoger.

Extra Toeslagen: Toeslagen betaal je indien je wil gebruik maken van annuleringsdekking of vluchtverstragingscheck

Gerelateerde parkings

Laat je email adres achter om een herinnering te ontvangen om GreenParking Schiphol te beoordelen!

Foutje gespot? Laat het mij weten!

Ik doe mijn best alle informatie op deze site zo actueel mogelijk te houden. Het kan weleens voorkomen dat iets niet meer klopt. Vul onderstaand formulier en en ik pas het zo snel mogelijk aan! Thanks :)

Wil je parkeren bij GreenParking Schiphol?

Vul je email adres in om een review herinnering te ontvangen om GreenParking Schiphol te beoordelen!

Maak kans op een bol.com Cadeaukaart twv €25
Nog niet gevonden wat je zocht?