skip to Main Content

Belangrijke informatie 247parking.nl

Parking informatie 247parking.nl  

247 Parking is de premium parkeerservice op Schiphol. 247 Parking biedt veilig parkeren aan op beveiligde afgesloten terrein met camera bewaking en op afstand bediend toegangshek. 247 biedt meerdere parkeeropties aan, bevindt zicht slechts 5 kilometer van Schiphol en is 247 beschikbaar.

Opties bij 247parking.nl

247 Parking biedt meerdere parkeerservices aan zoals Shuttle Parking, hierbij rijdt met u met uw auto naar de parkeerplaats van 247 Parking en een ervaren chauffeur zal u naar de luchthaven brengen en bij aankomst wordt u uiteraard weer opgehaald. 247 Parking biedt daarnaast ook de mogelijkheid om binnen of buiten te parkeren, ook kunt uw sleutel meenemen of in de beveiligde kluis van 247 Parkeren bewaren. Toch wel je sleutel afgeven? Kies dan voor valet parking. Genoeg opties bij 247 Parking!

Veilig parkeren bij 247parking.nl

Je auto staat veilig op een beveiligd parkeerterrein dat 24 uur per dag wordt beveiligd door camera’s en personeel dat aanwezig is. 247 is immers 7 dagen per week en 24u per dag geopend.

247parking.nl ervaringen, reviews en klachten

Review formulier 247parking.nl

Laat je review achter!

Ja Nee

Reviews en ervaringen

Beoordeling: “Slecht !! Wij hadden 2 maanden van te voren een boeking gemaakt voor 01-01. Op de dag zelf moet je 30 min van te voren bellen. 30 keer gebeld maar er werd maar niet opgenomen. Noodzakelijk moeten parkeren bij p3 zonder reservering en 112 euro moeten betalen. Achteraf bleek na contact te hebben gehad via de mail dat 24/7 gesloten was op 01/01 maar niemand heeft het aan ons doorgegeven. De kosten van het parkeren terug gekregen maar helaas de overige kosten die wij nu meer hebben moeten betalen omdat we bij p3 moesten parkeren niet terug gekregen. Ondanks het een fout is van het bedrijf.”

1.4/5

1/5

1/5

1/5

1/5

Nee


niet

Beoordeling: Mensen zeur allemaal niet zo we parkeren hier altijd nooit geen klachten over gehad trouwens bij de supermarkt kan je ook je auto laten beschadigen dit weet je van te voren en je kan de auto zelf goed parkeren dus zeur niet de mensen doen goed hun werk geen klachten over volgende keer weer hier parkeren super

4.8/5

5/5

5/5

5/5

5/5

Ja


10 dagen

Beoordeling: Heel slecht.1 ster allen omdat er 0 niet mogelijk is. Erste en laatste keer! Ik raad het ook niemand aan! Parkeren in ” the middle of nowere” . De shuttle bus komt een keer per 25 min en dan nog kan j niet instappen want ” ze hebben nu pauze”?!! Bagage check in gemist daardoor! Kan dan niet ander bestuurder mischien mee rijden als iemand pauze gaat nemen om toch geen 50 min te moeten wachten? Mensen zitten daar niet voor de grap ze moeten ook hun vliegtuig pakken! En op de weg terug ook 1h gewacht , blijkt dat er word aan de straat gewerkt en de station waar we moesten wachten was dicht. Veel mensen dus laat s’avonds blijven wachten tot dat we hebben gebeld en het blijkt dat de bus toch van andere station gaat . Niet eens een papiertje opgehangen , of e-mail , sms, niks dat dat veranderd is. Belachelijk. Ik raad het niemand aan !

1.6/5

2/5

1/5

1/5

1/5

Nee


10

Beoordeling: Op zich nette parkeer plaats.
Je moest er zijn om 7:20 volgens de papieren.
Dus wij staat er netjes om 7:15.
Vertrekt de bus naar Schiphol pas om 8 uur dus 40 minuten in de kou staan wachten , zonder toilet.
Een kleine bus die overvol zat bracht ons naar Schiphol.

Op de terug weg gebeld bij koffers ophalen een werd er verteld dat we bij c13 moesten wachten op de bus.
Het was erg druk dus op gegeven moment loopt mijn vrouw een bus in om te vragen of het de goede bus is en worden we naar buiten gestuurd omdat onze bus nog moet komen.
Bij het naar buiten lopen zien we nog het adres op de voor ruit staan Dus toch maar weer ingestapt in wat uit eindelijk de goede bus bleek te zijn.
Dit aangegeven bij de kenau van een bus chauffeur die boos eerst en zei dat we onze eigen probleem was.

Volgende x betaal ik wel iets extra voor valet parking van Schiphol dan ben ik misschien 10 euro duurder uit maar dan heb je dit gezeik allemaal niet.

3/5

3/5

3/5

4/5

1/5

Nee


7

Beoordeling: Na de vele negatieve reacties hier waren we een beetje huiverig voor het parkeren bij 247parking. Alles is 100% meegevallen en de service was zoals het hoorde te zijn.

Het ontvangst was vriendelijk en beleefd, de sleutel moesten we inderdaad afgeven. Na de administratie die vlot en snel verliep moesten we wachten op de shuttlebus naar schiphol. Wij moesten 10 min. wachten. De shuttlebus rijd verschillende parkeer terreinen langs om mensen op te pikken. Al met al duurde de transfer naar schiphol zo’n 20 minuten.

Bij aankomst liepen we naar de ophaal plaats bij C13. Ivm de drukte kon de bus er niet komen en stond een stukje verder bij B.., de chauffeur kwam ons even halen. We moesten ongeveer 10 minuten wachten op de schuttlebus. terug verliep de transfer iets sneller omdat 247 parking vooraan ligt. De transfer duurde toen zo’n 15 min.

Het ophalen ver de auto verliep ook weer vlekkeloos. Al met al voor ons een zeer positieve ervaring. Het lijkt bijna alsof de negatieve reviews betrekking hebben op een ander bedrijf of een ander management

4.8/5

5/5

5/5

5/5

5/5

Ja


14 dagen

Beoordeling: Al een aantal keren met 247 parking valet geparkeerd. Altijd keurig afgehandeld. 15 minuten voor aankomst bellen en de chauffeur staat klaar al
Los je aankomt. Ook bij terugkomst nooit lang hoeven. Auto netjes, geen extra kilometers. Prima

4.8/5

5/5

5/5

5/5

5/5

Ja


12 dagen

Beoordeling: Dit is een top bedrijf. Heb er met plezier geparkeerd en met vertrouwen mijn auto hier achter gelaten. Top!

4.8/5

5/5

5/5

5/5

5/5

Ja


14

Beoordeling: Shuttle parkeren is prima bevallen bij 247parking!

4.5/5

5/5

5/5

4/5

5/5

Ja


9 dagen

Beoordeling: Prettige service en werkwijze heb ik ervaren bij 247Parking

4.8/5

5/5

5/5

5/5

5/5

Ja


10

Beoordeling: Dit was de eerste keer dat ik gebruik maakte van valet parking en ben overtuigd van het gemak en comfort wat men ook schrijft.

4.8/5

5/5

5/5

5/5

5/5

Ja


6

Load More

€31.99

3.9/5 (10 reviews)

 

Share on whatsapp
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Share on print

Beoordelingen

4.1/5
4/5
4/5
3.8/5

65% (10)

Lees hier alle reviews

Kortings nieuwsbrief (ontvang kortingscodes zodra ze vrij komen)

Goede keus voor

Gezinnen met kinderen, Zakenreizigers

€25 Bol.com cadeaukaart winnen?

247parking.nl prijzen, tarieven en kosten

Samenstelling prijzen

Prijzen zijn gebaseerd op shuttle parking

Extra Toeslagen: Voor verschillende extra diensten wordt een toeslag gerekend

Gerelateerde parkings

Back To Top
Zoeken

Laat je email adres achter om een herinnering te ontvangen om 247parking.nl te beoordelen!

Foutje gespot? Laat het mij weten!

Ik doe mijn best alle informatie op deze site zo actueel mogelijk te houden. Het kan weleens voorkomen dat iets niet meer klopt. Vul onderstaand formulier en en ik pas het zo snel mogelijk aan! Thanks :)

Wil je parkeren bij 247parking.nl?

Vul je email adres in om een review herinnering te ontvangen om 247parking.nl te beoordelen!

Maak kans op een bol.com Cadeaukaart twv €25
Nog niet gevonden wat je zocht?