Veel gestelde vragen

Lees hier de antwoorden op de meest gestelde vragen over parkeren bij Schiphol.

Wat is valet parking?

Kenmerken van valet parkeren zijn gemak, eenvoud, luxe en comfort. Deze manier van parkeren is over komen waaien uit de Verenigde Staten. Het is populair bij zaken mensen (weinig tijd) en gezinnen met kinderen (comfort).
In het verleden was valet parkeren nogal prijzig, tegenwoordig zijn de prijzen van valet parking aanbieders vergelijkbaar met shuttle parkeren.
De grootste voordelen van valet parking zijn dat er minimale wachttijden zijn doordat je doorrijdt tot de vertrekhal, geen gesjouw met zware koffers en het zoeken naar een parkeerplaats behoort tot het verleden.
In de loop der jaren zijn bepaalde aanbieders zich gaan specialiseren in valet parkeren, aanbieders welke wij adviseren zijn hier te vergelijken

Hoe weet ik van te voren of een parking nog ruimte heeft?

Helaas kunnen we dat van te voren niet aangeven. We raden je aan om op de site van de betreffende parking een reservering te plaatsen en het reserveer proces te doorlopen. Men zal aangeven of er nog genoeg ruimte is. Mocht dat niet het geval zijn dan kun je terug gaan naar onze website om een nieuwe parking uit te zoeken.

Is het afgeven van mijn autosleutels verplicht?

Nee, dat is niet verplicht. Op onze vergelijk pagina kun je aangeven of je de autosleutels wil afgeven. Let op: sommige parkeeraanbieders brengen kosten in rekening wanneer je de sleutel van je auto niet wenst af te geven.

De prijs op jullie site wijkt af van de parkeeraanbieder

Wij controleren regelmatig of de gepubliceerde prijzen overeen komen met de prijzen die op de websites staan van de parkeeraanbieders. Het kan voorkomen dat er een prijsverschil is ontstaan omdat de parkeeraanbieder zijn prijzen heeft verhoogd of verlaagd.
Heb je een afwijkende prijs ontdekt? Ik hoor het graag!

Kan ik via jullie website een parkeerplek reserveren?

Helaas is het niet mogelijk om direct op onze website te reserveren, wij zijn uitsluitend een vergelijkingswebsite. Op de pagina van de aanbieder vindt je diverse knoppen en links naar de reserveer pagina van de parkeeraanbieder, deze kun je aanklikken om een reservering te maken.

Kan ik op jullie website alle aanbieders vergelijken?

Op onze website staan alleen betrouwbare aanbieders, het kan dus voorkomen dat een bedrijf van onze website verwijderd is omdat er veel negatieve over zijn geschreven. Het gaat immers om je  auto, dat is een kostbaar bezit. Je hebt er geen baat bij om onbetrouwbare aanbieders te vergelijken.