Clicky

Belangrijke informatie VIP Parking Schiphol

Parking informatie VIP Parking Schiphol  

Parkeren bij VIP-parking.com Schiphol
Parkeer je hier dan weet je zeker dat het een betrouwbare parkeerplek is, dichtbij Schiphol. Je hoeft dan ook de Shuttle bus niet op! Wees er snel bij en reserveer je parkeerplek bij VIP- parking.
Website: vip-parking.com

Reserveren bij VIP-parking.com Schiphol

Reserveren kan online of via 020 369 7504. U ontvangt direct een e-mailbevestiging met daarop de werkwijze. Parkeren bij VIP- Parking is Tot 50% goedkoper dan Schiphol Valet parking. Overdekt parkeren is mogelijk en je bagage wordt voor je in- en uitgeladen. In de hoogseizoen maanden kan het vrij druk zijn wees daarom snel met reserveren. Afrekenen kan online met iDeal/ CreditCard en Mister cash. Je kunt ook op Schiphol contant betalen bij de chauffeur. Alle betalingen dienen vooraf voldaan te zijn.

Reviews en ervaringen met VIP-parking.com Schiphol

Heb je geparkeerd bij VIP parking Schiphol? Laat dan jouw ervaring, review of recensie achter zodat je ook anderen helpt. Reis je vaker dan 1 keer per jaar? Dan biedt VIP Parking Schiphol je de ultieme parkeerservice voor een zeer voordelige prijs. Met een frequente reiziger account krijg je niet alleen 10% korting per reservering, maar heb je ook het hele jaar door gegarandeerd een parkeerplaats.

Veel gestelde vragen over VIP-parking.com Schiphol

Hoe kan ik mijn reservering wijzigen?

Dit kun je per e-mail ten allen tijden wijzigen.
Indien je de wijziging vóór de overeengekomen vertrektijd aan VIP-Parking bekend maakt, zijn hier geen extra kosten aan verbonden. Doe je dit later, dan wordt er per extra dag €7,50 in rekening gebracht.

Hoe is de verzekering geregeld?

Op het moment dat je reserveert, ontvangt je per e-mail een reserveringsbevestiging.
In de bijlage van deze e-mail vindt je een contract dat ondertekend wordt bij je vertrek naar het buitenland. Dit contract geldt ook als afgifte bewijs van de auto aan VIP-Parking. Zij zijn verzekerd tegen schade, maar net als alle andere parkeerbedrijven rondom Schiphol, zijn zij niet verzekerd tegen diefstal. Indien er sprake is van schade, verloopt het meldingsproces via je eigen verzekeraar.

Wat is je beoordeling?

VIP Parking Schiphol ervaringen, reviews en klachten

Review formulier VIP Parking Schiphol

Laat je review achter!

Ja Nee
Reviews en ervaringen

Beoordeling: Via mijn blackbox in de auto kreeg ik een waarschuwing dat er meer dan 50km per uur te hard was gereden met mijn auto. Dit gemeld bij VIP Parking. Zij gaven aan dat het wel vaker gebeurd aangezien ze aan een 30km/u weg zitten, maar waar je wel zonder gevaar harder kan rijden. Wat mij betreft een no-go als je in iemand anders zijn auto rijdt.

 2.7/5
 2/5
 1/5
 4/5
 3/5
Nee

10 dagen
Beoordeling: Netjes geregeld. Problemen van anderr, slechte organisaties lossen ze zelfs op voor onze vrienden. Supergoed geholpen. Ik ga nooit meer ergens anders heen.
VIP parking = top!!
 4.8/5
 5/5
 5/5
 5/5
 5/5
Ja

22
Beoordeling: Ik heb gebruikgemaakt van valet parking van vip parking schiphol. Heb gesignaleerd doordat een black box in mijn auto is geinstalleerd dat er met mijn auto is gereden voor vervoer van de parkeerplaats naar schiphol rijk. Heb de klacht doorgegeven maar zij vertelde me dat dit een normale procedure was. Op maandagmorgen 2e pinksterdag om 7 u mijn auto afgegeven tussen terminal 2 en 3. Daarna is mijn auto naar de parkeerplaats gereden. eind vd middag is mijn auto gebruikt voor vervoer naar schiphol rijk. de dag erna van schiphol rijk naar de parkeerplaats. Op donderdag mijn auto weer van de parkeerplaats naar de terminal waarna ik hem om 1900u weer in ontvangst heb genomen zonder te realiseren dat er ongeoorloofd mee was gereden.
 2.7/5
 3/5
 2/5
 4/5
 1/5
Nee

4 dagen
Beoordeling: Vriendelijk personeel. Rustig, netjes.
 4.8/5
 5/5
 5/5
 5/5
 5/5
Ja

14 dagen
Load More

Beoordelingen

 3.8/5
 3.3/5
 4.5/5
 3.5/5
75% (4)

Lees hier alle reviews

Goede keus voor

Gezinnen met kinderen, Zakenreizigers, Budgetparkeerders
€25 Bol.com cadeaukaart winnen?

VIP Parking Schiphol prijzen, tarieven en kosten

Samenstelling prijzen

Prijzen zijn gebaseerd op parkeren zonder eventuele extra opties

Extra Toeslagen: Overdekt parkeren kost €10,00 extra

Gerelateerde parkings

Laat je email adres achter om een herinnering te ontvangen om VIP Parking Schiphol te beoordelen!

Foutje gespot? Laat het mij weten!

Ik doe mijn best alle informatie op deze site zo actueel mogelijk te houden. Het kan weleens voorkomen dat iets niet meer klopt. Vul onderstaand formulier en en ik pas het zo snel mogelijk aan! Thanks :)

Wil je parkeren bij VIP Parking Schiphol?

Vul je email adres in om een review herinnering te ontvangen om VIP Parking Schiphol te beoordelen!

Maak kans op een bol.com Cadeaukaart twv €25
Nog niet gevonden wat je zocht?