Clicky

Deze parking is geen lid meer van vergelijkparkerenschiphol.com dus de data kan zijn gedateerd

Belangrijke informatie The Shuttle Guys Schiphol

Parking informatie The Shuttle Guys Schiphol  

The Shuttle Guys Schiphol is een nieuwe aanbieder voor parkeren rondom Schiphol. Ze bieden shuttle parkeren aan. Lees op deze pagina de werkwijze, tarieven en reviews en beoordelingen van The Shuttle Guys.

Groot voordeel van The Shuttle Guys Schiphol is dat je de auto sleutel mag meenemen. Wel zo prettige gedachte!

Website: theshuttleguys.nl

Werkwijze

Via de site van theshuttleguys.nl kun je aangeven wat de gewenste aankomst en vertrekdata zijn en kun je kiezen van welke parkeerservice je gebruik wil maken. Je kunt kiezen om te parkeren op het deels verharde terrein of op het verharde terrein. Goed om te weten: parkeren op het verharde terrein is fors duurder dan op het deels verharde terrein. Bekijk op de site te exacte tarieven.

The Shuttle Guys Schiphol biedt ook extra services aan zoals waspakketten en een annuleringskosten dekking.

Shuttle of valet parking?

De naam verklapt het al, the shuttle guys bieden shuttle parkeren aan. Wat is shuttle parkeren? Met shuttle parkeren rijd je naar het parkeerterrein van The Shuttle Guys Schiphol waar je zelf je auto parkeert. Nadat de auto is geparkeerd wordt je met hun shuttle bus, naar de vertrekhal van Schiphol gereden.

Voordeel van shuttle parkeren is dat het goedkoper is ten opzichte van valet parking. Nadelen van shuttle parkeren zijn dat je zelf de auto moet parkeren, een plek moet zoeken en in afwachting bent van de shuttle bus voor de heen en terug reis. Wil je een alternatief? Overweeg dan valet parking! Met valet parking rij je direct door naar de vertrekhal (tijdswinst) en de chauffeur parkeert je auto op het terrein van de aanbieder. The Shuttle Guys Schiphol biedt ook valet parking aan onder de naam The Valet Guys Schiphol.

Reserveren en prijzen The Shuttle Guys Schiphol

Prijzen voor shuttle parkeren zijn scherp.

Voor 8 dagen parkeren betaal je op dit moment 33 EUR wanneer je op het deels verharde terrein parkeert en 47 EUR wanneer je op het verharde terrein parkeert.

Via de site van The Shuttle Guys Schiphol kun je de prijzen ook vinden. Bekijk op deze pagina de actuele prijzen.

Betalingswijze

Je kunt online betalen via iDeal, Creditcard, Bancontact.

Ervaringen, reviews en klachten The Shuttle Guys Schiphol

Heb je geparkeerd bij The Shuttle Guys Schiphol en wil je je ervaringen delen? Dat kan via het review formulier! Wij lezen graag je pluim, klacht of algemene review over The Shuttle Guys en je helpt andere reizigers de juiste parking aanbieder bij Schiphol te vinden!

Kortingscodes The Shuttle Guys Schiphol

Kortingcodes zijn op dit moment niet bekend.

Contact gegevens The Shuttle Guys Schiphol

The Shuttle Guys

Ondernemingsweg 100

1422 DZ Uithoorn

Website: theshuttleguys.nl

Wat is je beoordeling?

The Shuttle Guys ervaringen, reviews en klachten

Review formulier The Shuttle Guys Schiphol

Laat je review achter!

Ja Nee
Reviews en ervaringen

Beoordeling: Wat een brutale en respectloze werknemers.
Ik bel netjes van te voren om opgehaald te worden. Vervolgens kreeg ik niet de correcte naam op hun bus. Waardoor we 10 min in de kou hebben gestaan. Nadat ik zelf belde en vroeg of hun busje er zo en zo uitzag, werd me gezegd dat dat de bus is waar we al 10 min naar keken. De man met zijn geblondeerde/grijs haar stond respectloos in de bus, en kwam niet eens helpen toen die ons Hoorde. We hebben zelf de koffers in de kofferbak moeten leggen. Vervolgens werd die gebeld door zijn collega dat wij arrogant waren, terwijl daar geen enkele sprake van was. Hij noemde ons dom en wou ons niet naar ons auto brengen. Wij bleven zitten en zeiden dat hij ons moest brengen, en ik anders de politie zou bellen, omdat we 3 meiden waren en hij ons intimideerde en hard sloeg met de deuren. Toen we wouden wegrijden van de parkeerplaats deed die de hek niet open. Totdat ik begon te toeteren.
Hij moet blij zijn dat we geen aangifte hebben gedaan tegen hem. NOOIT meer zal ik hier reserveren. Het ligt afgelegen en absoluut niet veilig voor dames. Vooral niet met zulke werknemers
 1.4/5
 1/5
 1/5
 1/5
 1/5
Nee

5
Load More

Beoordelingen

 1/5
 1/5
 1/5
 1/5
100% (1)

Lees hier alle reviews

Goede keus voor

Gezinnen met kinderen, Budgetparkeerders, Alleen op reis
€25 Bol.com cadeaukaart winnen?

The Shuttle Guys prijzen, tarieven en kosten

Samenstelling prijzen

Prijzen zijn gebaseerd op parkeren op onverhard terrein.

Extra Toeslagen: Geen toeslagen

Gerelateerde parkings

Laat je email adres achter om een herinnering te ontvangen om The Shuttle Guys Schiphol te beoordelen!

Foutje gespot? Laat het mij weten!

Ik doe mijn best alle informatie op deze site zo actueel mogelijk te houden. Het kan weleens voorkomen dat iets niet meer klopt. Vul onderstaand formulier en en ik pas het zo snel mogelijk aan! Thanks :)

Wil je parkeren bij The Shuttle Guys Schiphol?

Vul je email adres in om een review herinnering te ontvangen om The Shuttle Guys Schiphol te beoordelen!

Maak kans op een bol.com Cadeaukaart twv €25
Nog niet gevonden wat je zocht?