Clicky

Deze parking is geen lid meer van vergelijkparkerenschiphol.com dus de data kan zijn gedateerd

Belangrijke informatie Schiphol Shuttleparkeren.nl

Parking informatie Schiphol Shuttleparkeren.nl  

Redelijk nieuwe parking die haar diensten aanbiedt voor parkeren rondom Schiphol is Shuttleparkeren.nl. Deze parking biedt veilig parkeren aan op een beveiligd terrein, met plaats voor 800 auto’s, en is 24/7 bereikbaar. Het terrein ligt op ongeveer 10 minuten afstand van luchthaven Schiphol! Daarnaast kunt u uw reservering kosteloos wijzigen of annuleren. Shuttleparkeren.nl heeft duidelijke prijzen en hanteert geen toeslagen zodat je bij het afrekenen niet voor verassingen komt te staan. Je betaald wat je ziet!

Shuttle parkeren

Shuttleparkeren.nl is een shuttle parking aanbieder wat als volgt werkt: je rijdt met jouw eigen auto naar het parkeerterrein van Shuttleparkeren.nl waar je opgewacht wordt door een medewerker van Shuttleparkeren.nl. Hier wordt je kilometerstand geregistreerd en wordt gekeken in welke staat het voertuig verkeerd. Zodat je achteraf niet voor verassingen komt te staan. Zodra alle administratie geregeld is worden je spullen de shuttle bus ingeladen en word je met de shuttle bus van Shuttleparkeren.nl naar het vliegveld gebracht waar je de reist kunt voorzetten!

Bij terugkomst op de luchthaven neem je contact op met Shuttleparkeren.nl op het doorgegeven telefoonnummer. Zij zullen zo snel mogelijk op de luchthaven zijn om je weer naar het parkeerterrein te rijden waar je de auto op kunt halen om de reis naar huis voort te kunnen zetten.

Gratis wijzigen of annuleren

Natuurlijk kan het voorkomen dat je op het laatste moment de reis moet afzeggen. Wat dat betreft biedt Shuttleparkeren.nl een top service want je kunt bij hen gratis annuleren of de reservering wijzigen. Neem contact met hen op wanneer je hiervan gebruik wil maken.

Sleutels meenemen

Momenteel is niet duidelijk aangegeven op de website van Shuttleparkeren.nl of de sleutels afgegeven moeten worden of dat je ze mag meenemen. Wel lezen wij dat medewerkers van Shuttleparkeren.nl de enige zijn die toegang hebben tot je auto. Waarschijnlijk is dit nodig in verband met het efficiënt parkeren van de auto’s bij drukte.

Extra diensten

Shuttleparkeren.nl biedt als extra service waspakketten aan waar je gebruik van kunt maken.

Overdekt parkeren is volgens de website van Shuttleparkeren.nl mogelijk. Zelf hebben wij het niet kunnen vinden tijdens het schrijven van dit artikel over Shuttleparkeren.nl.

Betaalmogelijkheden

Je kunt betalen bij Shuttleparkeren.nl online betalen met de bekende betaalmethodes zoals iDeal. Ook is het mogelijk om ter plaatse te betalen via pin of contant.

Contact gegevens

De contact gegevens van shuttleparkeren.nl zijn momenteel als volgt bekend:

  • Email: info@shuttleparkeren.nl
  • Telefoonnummer: 0297 388 100
  • Straat: Aalsmeerderweg 191
  • Postcode: 1432 CL
  • Plaats: Aalsmeer

Ze zijn 24/7 bereikbaar dus je kunt elk moment van de dag contact met ze opnemen!

Ervaringen, reviews, klachten en beoordelingen met Shuttleparkeren.nl

Heb je onlangs gebruik gemaakt van de diensten van Shuttleparkeren.nl? Dan vernemen wij graag hoe dit is bevallen! Je kunt ons review formulier invullen om jouw ervaring met Shuttleparkeren.nl te delen. Dit helpt andere reizigers om de juiste keuze te maken voor hun volgende parkeerplaats.

Wat is je beoordeling?

Shuttleparkeren.nl ervaringen, reviews en klachten

Review formulier Schiphol Shuttleparkeren.nl

Laat je review achter!

Ja Nee
Reviews en ervaringen

Beoordeling: Zero tevreden met shuttleparkeren.nl. Wilder eigenlijk bij een ander bedrijf parkeren maar de eigenaar vertelde ons dat hij wegens persoonlijke redenen gestopt was. Daarom via via bij shuttleparkeren.nl uitgekomen. Daar zijn wij prima geholpen. Rit van en naar het vliegveld ging allemaal erg snel. Volgende keer weer.
 4.8/5
 5/5
 5/5
 5/5
 5/5
Ja

8
Load More

Beoordelingen

 5/5
 5/5
 5/5
 5/5
50% (1)

Lees hier alle reviews

Goede keus voor

Gezinnen met kinderen, Zakenreizigers, Budgetparkeerders, Alleen op reis
€25 Bol.com cadeaukaart winnen?

Shuttleparkeren.nl prijzen, tarieven en kosten

Samenstelling prijzen

Prijzen zijn gebaseerd op parkeren zonder eventuele waspakketten

Extra Toeslagen: Geen toeslagen

Gerelateerde parkings

Laat je email adres achter om een herinnering te ontvangen om Schiphol Shuttleparkeren.nl te beoordelen!

Foutje gespot? Laat het mij weten!

Ik doe mijn best alle informatie op deze site zo actueel mogelijk te houden. Het kan weleens voorkomen dat iets niet meer klopt. Vul onderstaand formulier en en ik pas het zo snel mogelijk aan! Thanks :)

Wil je parkeren bij Schiphol Shuttleparkeren.nl?

Vul je email adres in om een review herinnering te ontvangen om Schiphol Shuttleparkeren.nl te beoordelen!

Maak kans op een bol.com Cadeaukaart twv €25
Nog niet gevonden wat je zocht?