Clicky

Belangrijke informatie Schiphol Parkfly

Parking informatie Schiphol Parkfly  

Parkeren bij Schiphol Parkfly heeft alle gemakken en is een zeer betrouwbare parkeer aanbieder.
Website: parkfly.nl

Schiphol Parkfly biedt vele services naast het parkeren zoals het overnachten in een vier sterren hotel. Overnachten in het hotel kan voor slechts 109 euro per nacht en hiervoor kun je de auto voor een week lang parkeren. Als je ervoor kiest om de auto te parkeren dan wordt deze op een beveiligd parkeerterrein neergezet. Dit terrein is alleen toegankelijk voor medewerkers van Schiphol Parkfly dus je hoeft je geen zorgen te maken over je auto.

Service

Als je aankomt bij het terrein van Schiphol Parkfly dan zul je meteen merken dat je in de schijnwerpers staat. Je wordt geholpen met je bagage en wordt direct naar Schiphol gebracht met de pendel bus. Je hoeft niet op andere passagiers te wachten, want ze rijden voor iedereen apart. Ook wordt je bij de vertrekhal afgezet en wordt je geholpen met het uitladen van je bagage. Het terrein van Schiphol Parkfly is 24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar.

Het enige nadeel dat je misschien kan ervaren aan de service van Schiphol Parkfly dat de sleutels van de auto moet afstaan. Dit is een vereiste omdat Schiphol Parkfly je auto kan verplaatsen zodat er andere auto’s bij kunnen. De sleutel van je auto wordt opgeslagen in een kluis. Je auto kan ook overdekt geparkeerd worden, hiervoor moet je eenmalig vier EUR extra voor betalen.

Het terrein van Schiphol Parkfly is slechts op acht minuten van Schiphol gelegen. Dus je hoeft je niet druk te maken over de reistijd naar Schiphol vanaf het parkeerterrein. Een unieke service die je alleen bij Schiphol Parkfly kunt krijgen is een kleine reparatie of APK keuring van je auto tegen een scherp tarief terwijl je auto geparkeerd staat.

Betalingsmogelijkheden

Als je arriveert op het terrein en je auto afgeeft dan kun je betalen middels pin of cash. Als je online een reservering plaatst dan kun je betalen met de creditcard of iDeal.

Wat is je beoordeling?

Park ’n Fly – Middenweg ervaringen, reviews en klachten

Review formulier Schiphol Parkfly

Laat je review achter!

Ja Nee
Reviews en ervaringen

Beoordeling: Vertrouwen kwijt in dit bedrijf! Zie bevindingen onder!
 4.8/5
 5/5
 5/5
 5/5
 5/5
Ja

12
Load More

€69.5

 4.8/5 (1 reviews)
 

Beoordelingen

 5/5
 5/5
 5/5
 5/5
50% (1)

Lees hier alle reviews

Goede keus voor

Gezinnen met kinderen, Zakenreizigers
€25 Bol.com cadeaukaart winnen?

Park ’n Fly – Middenweg prijzen, tarieven en kosten

Samenstelling prijzen

De prijs is berekend op shuttle parking, buiten parkeren

Extra Toeslagen: Overdekt parkeren kost €5,00 extra

Gerelateerde parkings

Laat je email adres achter om een herinnering te ontvangen om Schiphol Parkfly te beoordelen!

Foutje gespot? Laat het mij weten!

Ik doe mijn best alle informatie op deze site zo actueel mogelijk te houden. Het kan weleens voorkomen dat iets niet meer klopt. Vul onderstaand formulier en en ik pas het zo snel mogelijk aan! Thanks :)

Wil je parkeren bij Schiphol Parkfly?

Vul je email adres in om een review herinnering te ontvangen om Schiphol Parkfly te beoordelen!

Maak kans op een bol.com Cadeaukaart twv €25
Nog niet gevonden wat je zocht?