Clicky

Deze parking is geen lid meer van vergelijkparkerenschiphol.com dus de data kan zijn gedateerd

Belangrijke informatie Park2Go

Parking informatie Park2Go  

Parkeren bij Park2Go

Park2Go Shuttle is een redelijk grote aanbieder van parking plaatsen rondom de luchthaven. Ze hebben een capaciteit van 750 parkeerplaatsen waarvan er 450 overdekt zijn. Het parkeerterrein van Park 2 Go Shuttle is beveiligd en afgesloten.

Service

In slechts zeven minuten wordt u met de luxe shuttle bus naar de vertrekhal van Schiphol gebracht. De parkeertarieven zijn enorm aantrekkelijk. Voor overdekt parkeren betaalt u iets meer dan voor gewoon parkeren. (Momenteel is de overdekt parkeren toeslag 6,00 euro).

Behalve Shuttle parkeren kunt u ook gebruik maken van Valet parking van Park2Go. Met shuttle parkeren rijdt u met uw eigen auto naar de locatie van Park2Go Shuttle en hier laat u de auto achter en wordt u met het busje van Park2Go naar Schiphol gebracht.

Betalingsmogelijkheden

De betalingsmogelijkheden zijn pin en cash, u kunt achteraf de parkeerkosten voldoen. Heeft u weinig zin en tijd om de auto te laten wassen? Het is ook mogelijk om extra was services te bestellen, zie voor het actueel aanbod de website van Park 2 Go.

Reviews en ervaringen

Heeft u al reeds gebruik gemaakt van parkeren bij Park 2 Go? Wij zijn reuze benieuwd naar hoe u het ervaren heeft! Laat hier uw ervaring achter zodat anderen ook uw ervaringen, recensies en beoordelingen kunnen lezen!

Wat is je beoordeling?

Park2Go ervaringen, reviews en klachten

Review formulier Park2Go

Laat je review achter!

Ja Nee
Reviews en ervaringen

Beoordeling: Geloof deze neppe reviews hier niet. Dit is een bedrijf die mensen oplicht. Onder het KVKnr 71587071 hebben ze meerdere bedrijven gehad. Laten je betalen, maar als je netjes volgens de gestelde voorwaarden annuleert, dan krijg je geen cent terug. Op een gegeven moment nemen ze de telefoon ook niet meer op.
 1.4/5
 1/5
 1/5
 1/5
 1/5
Nee

uiteindelijk niet meer dus.
Beoordeling: De chauffeur stond ons op te wachten op het moment dat wij aan kwamen, bracht ons direct naar Schiphol. Op de terugweg maar 2 minuutjes gewacht. Snelle en effectieve service. Ik had mijn telefoon per ongeluk in de shuttle bus laten liggen en de chauffeur heeft alles gedaan, om hem zo snel mogelijk zonder kosten voor mij, bij mij thuis te laten bezorgen. Super!!!! Ik ga de volgende keer zeker weer gebruik maken van dit bedrijf
 4.8/5
 5/5
 5/5
 5/5
 5/5
Ja

14 dagen
Load More

€37.5

 3.1/5 (2 reviews)
 

Beoordelingen

 3/5
 3/5
 3/5
 3/5
75% (2)

Lees hier alle reviews

Goede keus voor

Gezinnen met kinderen, Zakenreizigers
€25 Bol.com cadeaukaart winnen?

Park2Go prijzen, tarieven en kosten

Samenstelling prijzen

Extra Toeslagen:

Gerelateerde parkings

Laat je email adres achter om een herinnering te ontvangen om Park2Go te beoordelen!

Foutje gespot? Laat het mij weten!

Ik doe mijn best alle informatie op deze site zo actueel mogelijk te houden. Het kan weleens voorkomen dat iets niet meer klopt. Vul onderstaand formulier en en ik pas het zo snel mogelijk aan! Thanks :)

Wil je parkeren bij Park2Go?

Vul je email adres in om een review herinnering te ontvangen om Park2Go te beoordelen!

Maak kans op een bol.com Cadeaukaart twv €25
Nog niet gevonden wat je zocht?