Clicky

Deze parking is geen lid meer van vergelijkparkerenschiphol.com dus de data kan zijn gedateerd

Belangrijke informatie King Parking Schiphol

Parking informatie King Parking Schiphol  

King Parking Schiphol is een aanbidder van van valet parking. De werkwijze van valetparking is gemakkelijk, dat is ook de reden dat het veel reizigers aanspreekt. De tarieven zijn scherp! Vanaf 2.75 EUR per dag kunt u al parkeren bij King Parking.

Parkeren via King Parking

Op dag van vertrek rijdt u met uw auto naar Schiphol, richting de vertrekhallen. Bij de vertrekhallen wacht een medewerker van King Parking Schiphol u op. De administratie (betaling) wordt hier in orde gemaakt en men controleert de auto. Nadat de check up is afgerond, overhandigd u de autosleutel aan de medewerker die de auto netjes naar het parkeer terrein van King parking rijdt. U kan de reis voortzetten! Na aankomst op Schiphol belt u met King Parking (telefoon nummer 06 839 49 458) en zij zorgen dat de auto klaarstaat!

Locatie King Parking

De locatie van deze aanbieder is 24 uur per dag voorzien van camera bewaking en staat onder toezicht van personeel.

Extra service

Behalve parkeren is het ook mogelijk om bij King Parking uw auto te laten wassen en kunt u ook gebruik maken van het oplaadpunt voor elektrische auto’s. De prijzen van deze services beginnen vanaf 17.50 EUR voor het wassen van het exterieur en lopen op tot 199 EUR, bekijk alle prijzen op de website van King Parking.

Ervaringen en reviews King Parking

De ervaringen met King Parking zijn over het algemeen positief! Wij hebben nog geen slechte reviews ontvangen van onze bezoekers. Op internet zijn er ook niet veel negatieve beoordelingen te vinden. Heeft u zelf geparkeerd bij deze aanbieder? Vertel ons dan uw review en maak kans op gratis parkeer tegoed! Het melden van uw ervaring/ review kunt u via het tabblad “Ervaringen & reviews” doen.

Contact

King parking Schiphol is op de volgende manier te bereiken:

Telefoon nummer 020 7173770 / 06 83949458
Raasdorperweg 58

1175 KX

Lijnden

Noord-Holland

Wat is je beoordeling?

King Parking Schiphol ervaringen, reviews en klachten

Review formulier King Parking Schiphol

Laat je review achter!

Ja Nee
Reviews en ervaringen

Beoordeling: Nu een keer of 6 gebruik van gemaakt. Altijd onberispelijk. Wij kunnen via de bmw app zien waar de auto staat en hij staat altijd waar hij hoort te staan.
 4.8/5
 5/5
 5/5
 5/5
 5/5
Ja

1 maand
Beoordeling: Wij hebben momenteel nog geen gebruik gemaakt van King Parking, maar zijn dit in het vervolg zeker van plan. Helaas waren wij een van de gedupeerde die zijn opgelicht.

Wij zijn wel geholpen door danniele(eigenaar van King parking) die ons gelukkig kon helpen met het vinden van onze auto (15 klanten) volgende keer maken we gebruik van hun service!!!

Ik zou iedereen aanraden om hier alleen je auto achter te laten, de rest zijn oplichters die je auto niet bewaakt parkeren!
 4.8/5
 5/5
 5/5
 5/5
 5/5
Ja

0
Beoordeling: Vanaf de oprichting van King Parking gebruik gemaakt van dit bedrijf. Gewoon top !!! Altijd correct personeel, die serieus met je omgaan. Auto wordt rondom gecheckt en km stand wordt genoteerd. Al krijg ik een gratis aanbieding van de concurrent, dan nog kies ik voor King Parking.
 4.8/5
 5/5
 5/5
 5/5
 5/5
Ja

2 x per jaar 12 dagen.
Beoordeling: Prima geregeld, twee keer gebruik van gemaakt en beide keren naar volle tevredenheid
 3.9/5
 4/5
 4/5
 4/5
 4/5
Ja

Twee weken en vier dagen
Beoordeling: Op dit moment in afwachting van de afhandeling van een fikse schade. Nog niet heel erg professioneel op gereageerd helaas. Ben benieuwd of dit alsnog gaat gebeuren.
 1.4/5
 1/5
 1/5
 1/5
 1/5
Nee

7
Beoordeling: Voor het derde jaar gebruik gemaakt van de service van King Parking. Prima service. Vriendelijke medewerkers,waar je van op aan kunt. Elke keer stonden ze keurig met de auto klaar bij de vertrekhal. En ook bij het vertrek staan ze steeds op de afgesproken plaats.Het is plezierig om na de landing ook binnen korte tijd Schiphol te kunnen verlaten. Voor mij volgende keer weer King Parking. En het rolletje pepermunt is altijd welkom.
 4.8/5
 5/5
 5/5
 5/5
 5/5
Ja

2 weken
Load More

Beoordelingen

 4.2/5
 4.2/5
 4.2/5
 4.2/5
58.3% (6)

Lees hier alle reviews

Goede keus voor

Gezinnen met kinderen
€25 Bol.com cadeaukaart winnen?

King Parking Schiphol prijzen, tarieven en kosten

Samenstelling prijzen

Extra Toeslagen:

Gerelateerde parkings

Laat je email adres achter om een herinnering te ontvangen om King Parking Schiphol te beoordelen!

Foutje gespot? Laat het mij weten!

Ik doe mijn best alle informatie op deze site zo actueel mogelijk te houden. Het kan weleens voorkomen dat iets niet meer klopt. Vul onderstaand formulier en en ik pas het zo snel mogelijk aan! Thanks :)

Wil je parkeren bij King Parking Schiphol?

Vul je email adres in om een review herinnering te ontvangen om King Parking Schiphol te beoordelen!

Maak kans op een bol.com Cadeaukaart twv €25
Nog niet gevonden wat je zocht?