Clicky

Belangrijke informatie Business valet parking Schiphol

Parking informatie Business valet parking Schiphol  

Ben jij een zakenreiziger die regelmatig vliegt? Dan weet je hoe hectisch het op Schiphol (zeker nu) kan zijn. Is het dan niet relaxed om te weten dat er een parkeer aanbieder is die het leven nog makkelijker voor je kan maken? Business valet parking is een parking aanbieder die gespecialiseerd is in valet service voor de zakelijke reiziger en weet wat deze reiziger verwacht en nodig heeft: snelheid, luxe en gemak.
Lees op deze pagina alles wat je moet weten over de parking diensten van deze aanbieder en lees ook reviews en ervaringen van andere reizigers.

Parkeerdiensten van Business Valet

De naam verklapt het al een beetje, Business Valet is een aanbieder van valet parking. Het principe is eenvoudig. Je rijdt naar Schiphol waar je opgewacht wordt door een chauffeur van dit bedrijf, die na een controle van je auto, je auto meeneemt en parkeert op hun terrein. Je hoeft dus niet zelf een parkeerplek te zoeken of met een pendelbusje van het parkeerterrein naar de vertrekhal te worden gebracht. Grote tijdwinst!
Je auto wordt op een bewaakt en afgesloten terrein geparkeerd met 24/7 aanwezigheid van personeel. Ook zijn er cameras aanwezig.

Kortom, zoek je een aanbieder die weet wat de zakelijke reiziger verwacht? Kies dan voor Business valet parking Schiphol!

Business valet parking ervaringen en reviews

Heb jij al eens geparkeerd bij Business valet parking? Laat dan jouw review en ervaring achter. Met jouw review kunnen andere reizigers weten wat voor service men kan verwachten wanneer men bij Business valet parkeert. Op deze manier kunnen we toekomstige reizigers een goede keuze maken. Ook helpt het ons om de betrouwbaarheid van de site te bepalen en kunnen wij bedrijven die slecht presteren van onze vergelijkingssite weren.

Contact met Business valet parking

Het adres van het parkeerterrein is: Plesmalaan 2, 1171 EN, Badhoevedorp. Telefonisch is men bereikbaar op 0297 78 55 15. Het email adres is: info@business-valet.nl

Wat is je beoordeling?

Business Valet – Zakenreis Parkeren ervaringen, reviews en klachten

Review formulier Business valet parking Schiphol

Laat je review achter!

Ja Nee
Reviews en ervaringen

Nog niet beoordeeld.

€129

Nog niet beoordeeld. Wees de eerste!
 

Beoordelingen

Nog niet beoordeeld.

Nog niet beoordeeld.

Lees hier alle reviews

Goede keus voor

Zakenreizigers
€25 Bol.com cadeaukaart winnen?

Business Valet – Zakenreis Parkeren prijzen, tarieven en kosten

Samenstelling prijzen

Extra Toeslagen:

Gerelateerde parkings

Laat je email adres achter om een herinnering te ontvangen om Business valet parking Schiphol te beoordelen!

Foutje gespot? Laat het mij weten!

Ik doe mijn best alle informatie op deze site zo actueel mogelijk te houden. Het kan weleens voorkomen dat iets niet meer klopt. Vul onderstaand formulier en en ik pas het zo snel mogelijk aan! Thanks :)

Wil je parkeren bij Business valet parking Schiphol?

Vul je email adres in om een review herinnering te ontvangen om Business valet parking Schiphol te beoordelen!

Maak kans op een bol.com Cadeaukaart twv €25
Nog niet gevonden wat je zocht?