Clicky

Belangrijke informatie Budget Parking Schiphol

Parking informatie Budget Parking Schiphol  

Voordelig parkeren bij Budget Parking Schiphol
Website: budgetparkingschiphol.nl

Parkeren bij Budget Parking Schiphol

Parkeren bij Schiphol hoeft niet altijd prijzig te zijn. Wil je voordelig en betrouwbaar parkeren? Dit kan bij Budget Parking, zij bieden de perfecte parkeergelegenheid tegen een aantrekkelijk tarief. Budget Parking ligt slechts op 3 kilometer rijden van Schiphol en is daarom snel te bereiken. Na het parkeren wordt je met een luxebus weggebracht naar Schiphol. Parkeren op Schiphol zelf is ook mogelijk, hou wel rekening met een hoger tarief. Parkeren bij Budget Parking kan al vanaf 34,50 euro voor 1 of 2 dagen.

Overdekt parkeren bij Budget Parking Schiphol

Het parkeerterrein van Budget Parking is 24 uur per dag bereikbaar en dat zeven dagen in de week. De belangrijkste pluspunten van Budget Parking zijn dat je gratis overdekt kunt parkeren bij Budget Parking.

Services van Budget Parking Schiphol

De service van Budget Parking is erg goed, er hoeft bij aankomst niet gewacht te worden. Je wordt geholpen met je bagage en de luxe bus vertrekt direct naar Schiphol. De luxe bus wacht niet op andere reizigers, als jij er klaar voor bent dan is de Budget Parking bus er klaar voor om je af te zetten bij de vertrekhal!

Ook is het mogelijk om je reservering tot twintig minuten voordat je vertrekt te annuleren, als je dit niet doet dan moet je het volledige bedrag betalen. Je hoeft je autosleutels niet in te leveren. Afrekenen kan vooraf met creditcard of iDEAL toch liever op locatie betalen? Dat kan ook per pin of contant.

Wat is je beoordeling?

Budget Parking Schiphol ervaringen, reviews en klachten

Review formulier Budget Parking Schiphol

Laat je review achter!

Ja Nee
Reviews en ervaringen

Beoordeling: Wij hebben er gestaan in oktober, zeer netjes geregeld.
Hebben niet lang gewacht en werden opgehaald door een vriendelijke chauffeur.
Ze rijden langs de andere parkeer plaatsen. Dat kunnen ze zien, door de navigatie die ze krijgen zodra iemand incheckt op de andere parkeer plaatsen. Dus binnen 15 minuten sta je op schiphol. En de parkeerplaatsen zien er allemaal goed uit.
 4.8/5
 5/5
 5/5
 5/5
 5/5
Ja
Beoordeling: Absoluut geen aanrader, je wordt als veevoer vervoerd, zoek t maar uit met je koffers, neem maar op schoot of zo ?! Chauffeur zegt geen woord, mensen worden niet geholpen… Met 80 mensen wachten bij Schiphol, 1 bus die je meeneemt… Kun je niet mee ? Gewoon weer n half uur wachten…. T is te schande voor woorden
 2.5/5
 1/5
 4/5
 3/5
 1/5
Nee

1 week
Beoordeling: Waardeloos geen goed woord voor over.Totaal geen service.Niet duidelijk waar de bus oms op kwam halen op de terug weg en vervolgens als vee behandeld.In een stadsbus gepropt met veel te veel mensen.En de schauffeur reed als een idioot zodat we steeds door elkaar geschud werden en bijna vielen.
 1.8/5
 1/5
 2/5
 2/5
 1/5
Nee

10 dagen
Beoordeling: Jammer dat de opstapplaats verkeerd vermeld staat, waardoor we na ruim 30 minuten gewacht te hebben besloten om de bellen. Daarna kom je erachter dat je op de verkeerde plek staat te wachten.al met al een klein uur extra reistijd.
 3.6/5
 4/5
 5/5
 4/5
 2/5
Ja

8 dagen
Beoordeling: We parkeerden in aalsmeer middenweg 6. Slagboom ging niet open. Heenweg ging verder prima. Terugweg kwam de shuttlebus op andere plek dan aangegeven, hebben we zelf uit moeten zoeken. Helpdesk niet bereikbaar. In totaal anderhalf uur moeten wachten. We kwamen toen weer bij de auto en wilden betalen in automaat zoals dat zou moeten volgens afspraak. Automaat stuk. Toen moeten lopen naar middenweg 7 om te betalen. Toen deden ze de slagboom pas open. Wij zouden nooit meer bij hen boeken. In 1 woord: afschuwelijk!
 3/5
 3/5
 2/5
 5/5
 1/5
Nee

10 dagen
Beoordeling: we hebben lang moeten wachten voor de terugreis
 3/5
 4/5
 4/5
 3/5
 1/5
Ja

8 dagen
Beoordeling: Volgende keer toch maar weer op P3 parkeren. Bij aankomst op de Middenweg 7 waren we verward. Het bleek een parkeerplaats van GreenParking en Corendon te zijn en er was geen scanner waar we (volgens de bevestiging) onze inrijkaart voor konden houden. Het bleek toch de juiste parking te zijn.
In plaats van de beloofde busjes kwam er na 35 minuten een grote bus van Green Park Express. De koffers moesten we zelf op de andere koffers tillen en het werd een staanplaats naar Schiphol. Zo stonden we na 55 minuten eindelijk op Schiphol. Daar werd ons verzekerd dat op de terugreis de bus op C13 (“of hier ergens in de buurt”) zou staan.
Bij de terugreis was op C13 geen bus te bekennen maar op de bevestiging stond vermeld dat we op A15 de bussen van QuickParking konden vinden. Bij die bushalte stond de naam “BudgetParking” ook vermeld. De bus van QuickParking die daar aankwam bleek echter niet naar de Middenweg 7 te rijden en we werden weer verwezen naar C13. Daar kwam wat later een busje van QuickParking dat dan weer wel naar de Middenweg 7 reed. Kortom: chaos.
 3.4/5
 4/5
 3/5
 5/5
 1/5
Nee

Twee weken.
Beoordeling: Na 2 keer met mijn ogen knipperen waren we al bij de vertrekhallen. Super goed!
 4.5/5
 5/5
 5/5
 4/5
 5/5
Ja

13 dagen
Beoordeling: Praktische service die ik niet had verwacht, ben wel tevreden erover
 4.8/5
 5/5
 5/5
 5/5
 5/5
Ja

21 dagen, 3 weken
Beoordeling: Ik dacht te reserveren bij een overdekte parkeerplaats. Dit bleek niet het geval, na lang zoeken kwam ik terecht op een onoverdekt parkeer terrein. Vervoer naar Schiphol was prima geregeld, vervoer terug van Schiphol naar parkeerplaats was minder. Ondanks dat men mij verzekerde dat het busje er binnen 10 minuten zou zijn ( ze reden immers met 4 busjes rond) heb ik meer dan een half uur in de regen staan wachten
 4.8/5
 5/5
 5/5
 5/5
 5/5
Ja

19 dagen
Load More

€28.95

 3.9/5 (13 reviews)
 

Beoordelingen

 4/5
 4.2/5
 4.3/5
 3.2/5
65.4% (13)

Lees hier alle reviews

Goede keus voor

Gezinnen met kinderen, Budgetparkeerders
€25 Bol.com cadeaukaart winnen?

Budget Parking Schiphol prijzen, tarieven en kosten

Samenstelling prijzen

Prijs is gebaseerd op shuttle parking.

Extra Toeslagen: Overdekt parkeren kost €19,50 eenmalig

Gerelateerde parkings

Laat je email adres achter om een herinnering te ontvangen om Budget Parking Schiphol te beoordelen!

Foutje gespot? Laat het mij weten!

Ik doe mijn best alle informatie op deze site zo actueel mogelijk te houden. Het kan weleens voorkomen dat iets niet meer klopt. Vul onderstaand formulier en en ik pas het zo snel mogelijk aan! Thanks :)

Wil je parkeren bij Budget Parking Schiphol?

Vul je email adres in om een review herinnering te ontvangen om Budget Parking Schiphol te beoordelen!

Maak kans op een bol.com Cadeaukaart twv €25
Nog niet gevonden wat je zocht?