Clicky

Belangrijke informatie All in Parking Schiphol

Parking informatie All in Parking Schiphol  

Zorgeloos op vakantie met All In Parking Schiphol! All in Parking Schiphol is meer dan een parkeer aanbieder. All in Parking Schiphol biedt namelijk naast parkeren meer services aan!

Parkeren bij All In Parking Schiphol

All in Parking kent twee verschillende soorten services, Shuttle en Valet. Bij shuttle wordt je na het parkeren van je auto met een shuttle bus naar het vliegveld gebracht. Als je liever je eigen reistijd bepaalt en liever niet met een busje naar Schiphol gebracht wilt worden, maar gewoon bij de vertrekhal je auto wilt afgeven aan een van de ervaren medewerkers van All in Parking Schiphol is Valet parking service van All in Parking Schiphol de beste keuze.

Veilig parkeren All In Parking Schiphol

Mocht je voor Valet Parking kiezen dan wordt je auto meegenomen door een medewerker van All in Parking Schiphol en deze parkeert deze op een beveiligd en afgesloten terrein. Je auto wordt 24 uur per dag in de gaten gehouden met behulp van videobewaking. Je bent dus verplicht om je autosleutels af te geven aan All in Parking Schiphol, deze sleutels worden op een veilige manier opgeborgen in een kluis op de locatie van All in Parking Schiphol. Mocht je voor Shuttle parking kiezen dan parkeer je auto zelf op het beveiligde en afgesloten terrein van All in Parking Schiphol. Je sleutels neem je zelf mee op vakantie.

Extra services All In Parking Schiphol

Bij All in Parking Schiphol wordt je bagage gedragen en heb je de mogelijkheid om je auto te laten reinigen van binnen en buiten tegen een meerprijs. Dit is online aan te geven bij het reserveren. Ook wordt je auto gratis overdekt geparkeerd dus je hoeft je geen zorgen te maken over je auto. Als je tien dagen wilt parkeren dan betaalt je slechts 89 euro. Dat is minder dan 10 euro per dag.

Betalen bij All In Parking Schiphol

Als je online een reservering hebt geplaatst dan kun je deze betalen via i-deal, ter plaatste contant betalen of pinnen is ook mogelijk.

Wat is je beoordeling?

All in Parking Schiphol ervaringen, reviews en klachten

Review formulier All in Parking Schiphol

Laat je review achter!

Ja Nee
Reviews en ervaringen

Nog niet beoordeeld.

€43.99

Nog niet beoordeeld. Wees de eerste!
 

Beoordelingen

Nog niet beoordeeld.

Nog niet beoordeeld.

Lees hier alle reviews

Goede keus voor

Gezinnen met kinderen
€25 Bol.com cadeaukaart winnen?

All in Parking Schiphol prijzen, tarieven en kosten

Samenstelling prijzen

Prijzen zijn gebaseerd op shuttle parking en buiten parkeren

Extra Toeslagen: Overdekt parkeren kost een eenmalige toeslag van €7,50

Gerelateerde parkings

Laat je email adres achter om een herinnering te ontvangen om All in Parking Schiphol te beoordelen!

Foutje gespot? Laat het mij weten!

Ik doe mijn best alle informatie op deze site zo actueel mogelijk te houden. Het kan weleens voorkomen dat iets niet meer klopt. Vul onderstaand formulier en en ik pas het zo snel mogelijk aan! Thanks :)

Wil je parkeren bij All in Parking Schiphol?

Vul je email adres in om een review herinnering te ontvangen om All in Parking Schiphol te beoordelen!

Maak kans op een bol.com Cadeaukaart twv €25
Nog niet gevonden wat je zocht?