Clicky

Gratis parkeren bij Schiphol

U gaat op vakantie en wilt zo goedkoop, als het even kan gratis, parkeren bij Schiphol. Wij geven u een aantal tips om zo goedkoop mogelijk te parkeren bij het vliegveld en we onderzoeken of gratis parkeren bij Schiphol een fabel of een feit is.

Kunt u echt parkeren bij Schiphol?

Om direct op de laatste vraag antwoord te geven, gratis parkeren dicht bij het vliegveld is helaas een fabel. Indien je werkzaam bent bij Schiphol zou u nog een medewerkers pas kunnen gebruiken en anders zit er niks in dan een parkeer plaats te reserveren bij een van de vele aanbieders rondom Schiphol.

Sommige mensen kiezen ervoor om hun auto te parkeren in een van de omliggende wijken en ja, dan is het wel gratis maar hier kleven enorm veel nadelen aan, zoals:

  1. Uw auto staat onbeheerd. Een vakantie is vaak niet voor enkele dagen dus uw auto parkeert u op een plaats waar die onbeheerd staat en waar alles mee kan gebeuren.
  2. Stelt u zich voor dat tijdens drukke zomermaanden verschillende mensen hun auto in uw straat parkeren. Niet fijn en dit zorgt voor veel overlast.
  3. U heeft ook bagage die vervoert moet worden. Het is lastig om vanaf een afgelegen woonwijk met flinke bagage bij Schiphol te komen.

Geld besparen en zo goedkoop mogelijk parkeren?

Er zijn inmiddels veel parkeerbedrijven rondom Schiphol waar u voor aantrekkelijke tarieven kunt parkeren. Via onze parkeervergelijker kunt u zelf bepalen aan welke eisen de parkeer aanbieder van uw keuze moet voldoen. Hoe meer opties u selecteert hoe duurder het wordt. Vergelijk hier de parkeertarieven.

Slapen parkeren en vliegenSleep, Park & Fly Arrangementen

Steeds meer mensen kiezen niet alleen voor parkeren bij het vliegveld maar boeken er ook een arrangement bij. U betaald dan voor 1 overnachting en u kunt de gehele vakantie uw auto gratis bij het hotel parkeren!
Het vervoer van het hotel naar de vertrekhal van Schiphol is vaak door het hotel geregeld en dit is zelfs ook gratis! Zie hier bij welke hotels rondom Schiphol u terecht kunt.

Goedkoop is….. duurkoop?

Let er alstublieft niet alleen op de prijs. Het betalen van parkeerkosten is vervelend, maar u laat wel een waardevolle auto achter dus vergelijk de aanbieder en lees vooral ervaringen, reviews, recensies en beoordelingen.

Let bijvoorbeeld op:

  • of je verplicht bent om de sleutel af te staan
  • hoe lang de afstand van de parking tot aan de vertrekhal is
  • zijn er andere positieve en negatieve ervaringen met deze aanbieder

Helaas is het niet mogelijk om gratis te parkeren bij Schiphol, echter zijn er wel diverse mogelijkheden om toch zo goedkoop mogelijk te parkeren en geld te besparen!

Wat vind jij? Laat een reactie achter!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Ontvang kortingen, leuke artikelen en dat allemaal gratis!