Clicky

Hotels nabij Schiphol

Hotel overnachting en gratis parkeren bij Schiphol?

Dat kan bij een aantal hotels welke rondom Schiphol liggen. Lees in dit artikel bij welke hotels u kunt parkeren, overnachten en vliegen!

Deze hotels bieden gratis parkeren aan wanneer je een hotel overnachting boekt.

Bekijk beschikbare hotels op booking.com

Park Sleep Fly (hotel en parkeren bij Schiphol)

Wil je met een uitgerust gevoel je reis beginnen? Combineer dan parkeren, overnachten en vliegen! Via onderstaande hotels is het mogelijk om een park, sleep, fly arrangement te boeken. Op de hotel pagina kun je naar beneden scrollen en daar vind je de verschillende arrangementen.

NH Amsterdam Schiphol Airport

Uw overnacht in een moderne een of tweepersoonskamer in het NH Amsterdam Schiphol Airport hotel. U kunt gratis gebruik maken van de shuttle bus die vanaf het hotel vertrekt. Uw kunt uw auto maximaal 22 dagen bij dit hotel parkeren.

Bekijk NH Amsterdam

Radisson BLU Hotel Amsterdam Airport

U kunt gratis gebruik maken van de shuttle bus die vanaf Radisson BLU Hotel Amsterdam Airport naar Schiphol rijdt. De shuttle bus rijdt 24 uur per dag.

Bekijk Radisson BLU

Park Inn by Radisson Amsterdam Airport Schiphol

De shuttle bus rijdt gratis voor u naar de vertrekhal van Schiphol.

Bekijk Park Inn Radisson

Parkeren, overnachten en vliegen

Het is niet voor iedereen de juiste keuze om te parkeren, overnachten en vliegen. Wanneer je bijvoorbeeld van ver moet, je woont bijvoorbeeld op een ruime afstand van Schiphol dan kan het goed zijn om eerst een nacht te overnachten voordat je vliegt.

Ook is het handig om te kiezen voor parkeren, overnachten en vliegen wanneer je met een gezin vliegt en je wil de kinderen rustig voorbereiden op de reis.

Wat vind jij? Laat een reactie achter!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Ontvang kortingen, leuke artikelen en dat allemaal gratis!