Clicky

De Top 5 ergernissen Parkeren Schiphol

Wij hebben het afgelopen jaar de klachten en beoordelingen bestudeerd en zijn tot een top vijf gekomen. Hierin zijn ook alle vragen meegenomen die wij dagelijks krijgen van onze bezoekers, via de mail. Wij willen met jullie deze lijst delen en kijken of jij als klant je herkent in de lijst. Gelukkig gaan er een hoop reserveringen goed, maar er zijn altijd verbeterpunten.

Op nummer 5: Lang wachten op reservering bevestiging mail

Je hebt gereserveerd en je wil graag zien dat je betaling in orde is en dat je plekje gereserveerd is. De aanbieder zijn reserveringssysteem is iets vertraagt en je moet een aantal dagen wachten op je bevestigingsmail.

Op nummer 4: 24 uur per dag geopend, maar niet de telefoon opnemen!

De meeste aanbieders promoten op hun website dat ze 24 uur per dag geopend zijn, maar als je dan belt met de aanbieder wordt de telefoon niet beantwoord.

Op nummer 3: Dure 0900 nummers

Dit sluit aan bij nummer 4, maar het is wel een ergernis waar wij behoorlijk vaak iets over horen. Je wordt in de wacht gezet en het kost 50 cent per minuut met een maximum van 40 euro.

Op nummer 2: Niet op tijd zijn tijdens het ophalen

Je bent helemaal ontspannen en net terug van je vakantie. Je staat op je ophaallocatie en je wilt lekker naar huis. Je staat te wachten op de shuttle bus van de aanbieder, maar niemand komt opdagen! Je belt met de aanbieder, maar de telefoon wordt niet opgenomen. Je staat meer dan een half uur met je koffers buiten totdat eindelijk het busje er is of de medewerker met je auto! Dan zie je opeens dat er schade aan je voertuig is die hiervoor niet aanwezig was! Ga meteen door naar punt 1.

Op nummer 1: Schade aan uw voertuig!

Schade aan u dierbare voertuig. Het is een grote ergernis van mensen als er schade ontstaat aan hun voertuig. Meestal is de afhandeling minder goed geregeld bij de aanbieder en moet je als klant er ontzettend achteraan zitten om iets geregeld te krijgen. Deze verhalen komen ook altijd in het nieuws en worden niet altijd goed opgelost door de aanbieders. Daarom is het raadzaam om altijd even een foto of video van je voertuig te maken voordat je hem achterlaat, dan is de schade na te lopen mocht die ontstaan zijn.

Wat vind jij? Laat een reactie achter!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Ontvang kortingen, leuke artikelen en dat allemaal gratis!