Clicky

Schiphol Flight Explorer: zo werkt het

De Schiphol Flight Explorer is een online tool, eigenlijk een interactieve tool van de timetabel van Schiphol, waarmee je gemakkelijk de vlucht boekt die het beste bij jou en jouw wensen past. Het is een snelle manier om te zoeken en te boeken. Het werkt heel eenvoudig.

Direct klikken of verfijnen met opties

Je opent de Schiphol Flight Explorer dan zie je twee opties. Je kunt direct je bestemming ingeven, waarvan je vervolgens een overzicht krijgt en waarop je verder kunt klikken. Je kunt ook je keuze verfijnen door een aantal gegevens in te voeren, zoals d periode van je reis, de luchtvaartmaatschappij waarmee je wilt vliegen en de reisduur. Hierna krijg je meteen een overzicht van alle vluchten per bestemming op basis van de gegevens die je hebt ingevoerd.

Direct zien welke keus er is

De bestemmingen die uit je zoekopdracht naar voren komen, zijn afhankelijk van je vertrekperiode. Als je je vertrekperiode verruimt, krijg je dus een bredere keus in bestemmingen en de vluchtgegevens die daarbij horen. Bij het kiezen van je Airline, kun je meteen een luchtvaartmaatschappij aanklikken of de zoekfunctie gebruiken. Door je vluchtduur op te geven, krijg je alle bestemmingen in die range. De vertrekperiode kun je per maand invoeren.

Altijd up-to-date

De tijden in de Schiphol Flight Explorer zijn gekoppeld aan de actuele Schiphol timetable, dus je krijgt altijd de meest recente informatie te zien. Wijzigingen in de timetable zie je dus meteen in de Schiphol Flight Explorer, vergeet natuurlijk voordat je op reis gaat niet een parkeerplaats te reserveren.

Wat vind jij? Laat een reactie achter!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Ontvang kortingen, leuke artikelen en dat allemaal gratis!