Clicky

Parkeren in de kerstvakantie bij Schiphol

De kerstvakantie staat voor de deur, heeft u plannen om op vakantie te gaan? Vergeet dan niet uw parkeerplek tijdig te reserveren! Zie hieronder de beste opties voor kort en middellang parkeren.

(Wilt u bij Schiphol zelf parkeren? Houdt er rekening mee dat uw reservering minimaal 14 dagen voor vertrek binnen moet zijn.)

 247 Parking

Voor 45,00 euro kunt u 7 dagen parkeren bij 247Parking. In slechts 11 minuten bent u al bij de vertrekhal op Schiphol. Er zijn weinig slechte reviews over dit bedrijf waardoor u met een gerust hart uw auto hier kunt parkeren.

Parking-Schiphol

Voor dezelfde prijs als bij 247 Parking kunt u uw auto kwijt bij Parking-Schiphol. Dit bedrijf is iets verder van Schiphol verwijderd maar nog steeds op een zeer acceptabele afstand.

All in Parking

Een iets duurdere optie is All in Parking, hier betaald u voor een week parkeren 48,30 euro. In de winterdagen is het fijn om te weten dat uw auto overdekt staat geparkeerd en beveiligd is met 25 camera’s.

Ook van deze aanbieder zijn zeer weinig slechte reviews bekend.

SunParking

Dit is een zeer goedkope aanbieder, hier betaald u 37,00 euro voor 7 dagen parkeren! De locatie bevindt zich op ongeveer 12 km afstand van Schiphol. Dit houdt in dat u iets meer tijd kwijt bent met het reizen vanaf de parking naar Schiphol.

Bovenstaande bedrijven bieden shuttle parkeren aan en er is rekening gehouden met zeven dagen parkeren. Alle bedrijven hebben over het algemeen geen negatieve beoordelingen.

Goedkoop kan duurkoop zijn

SchipholParking24, een bedrijf wat niet meer op onze site opgenomen is, is erg negatief bij Kassa in de uitzending verschenen http://kassa.vara.nl/tv/afspeelpagina/fragment/malafide-werkwijze-valet-parking-onthuld-met-lokauto/. Overweeg daarom niet alleen de prijs wanneer u een parkeerplaats zoekt.

Succes met de keuze voor een goede en goedkope parkeerplaats en ParkerenSchipholVergelijker wenst u een fijne vakantie!

Wat vind jij? Laat een reactie achter!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Ontvang kortingen, leuke artikelen en dat allemaal gratis!