Clicky

Nieuwe naam, nieuwe website, nieuw begin

Sinds enkele jaren beheer ik de vergelijkingswebsite ParkerenSchipholVergelijker.com maar ik heb besloten om de domeinnaam te wijzigen naar vergelijkparkerenschiphol.com.

De oude naam was niet altijd even makkelijk te onthouden en met deze wijziging hoop ik dat het voor mijn bezoekers eenvoudiger wordt om de website te kunnen onthouden en vinden.

Nieuwe website

Ook heb ik achter de schermen keihard gewerkt om de layout te verbeteren. De oude website was “speelser” en grover. Met de nieuwe layout heb ik geprobeerd om er een professionelere en zakelijkere uitstraling te geven.

Een van de belangrijkste verbeterpunten ten opzichte van de oude site is dat je direct de plus en min punten van een aanbieder kunt zien. Behalve dat zie je ook het aantal beoordelingen wat deze aanbieder heeft ontvangen, het adres en de afstand tot de terminal van Schiphol.
Tot slot zie je de prijs die je moet betalen voor het aantal dagen wat je wenst te parkeren en natuurlijk kun je met 1 klik op de website van het parkeerbedrijf de reservering afmaken.

Met deze nieuwe layout hoop ik dat de informatie waar je naar op zoek bent nog beter gepresenteerd wordt.

Maar belangrijker, wat vindt jij ervan?

Wat ik er zelf van vind is leuk en aardig maar het gaat er natuurlijk om wat jij, mijn gewaardeerde bezoeker, er van vindt. Is er iets wat je anders zou willen zien?

Updates voor de volgende keer

Naar aanleiding van dit bericht kreeg ik al enkele mailtjes met verbeter punten, enorm bedankt! Deze updates staan op de planning:

  • Bij de specificatie van de aanbieder worden de extra kosten toegevoegd die de aanbieder berekend voor bijvoorbeeld overdekt parkeren.

Wat vind jij? Laat een reactie achter!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Ontvang kortingen, leuke artikelen en dat allemaal gratis!