Clicky

Je parkeerkosten terugverdienen?

Wil je kans maken op het terugverdienen van je parkeerkosten? Doe dan mee met onze actie!

Onder elke parking aanbieder heb je de mogelijkheid tot het achterlaten van een review. Je dient de review te voorzien van een titel, een beoordeling, omschrijving en nieuw: een foto.

Foto’s zijn niet verplicht om een review in te kunnen sturen maar het geeft natuurlijk een perfecte indruk van de parking voor toekomstige bezoekers dus het zou erg mooi zijn wanneer je die ook zou kunnen toevoegen.

Hoe maak je kans om te winnen? De spelregels

Uit iedereen die de komende drie maanden een review instuurt kiezen wij 1 gelukkige die zijn parkeerkosten via ons vergoed krijgt

De voorwaarden zijn:

  • Je dient een review te hebben geplaatst bij een van de aanbieders op onze site
  • Je dient dus ook geparkeerd te hebben bij een van deze parkings
  • Maximaal parkeertarief is 250 EUR

Doe nu mee!

  1. Vergelijk en kies de parking die het beste bij je past
  2. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief (zodat je op de hoogte blijft van de laatste ontwikkelingen en je kan volgen wanneer we de winnaar bekend maken)
  3. Zet vergelijkparkerenschiphol.com tussen je browser favorieten en kom terug naar onze site wanneer je een goede review kunt plaatsen van de parking (door op je toetsenbord gelijktijdig op de toesten “CTRL + D” in te drukken kun je een site in je favorieten plaatsen

Het was nog nooit zo makkelijk om geld te verdienen. Meer tips over makkelijk geld verdienen? Lees hier van alles over op Grandlife.

 

Wat vind jij? Laat een reactie achter!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Ontvang kortingen, leuke artikelen en dat allemaal gratis!