Clicky

Hoe werkt Parkeren bij Schiphol?

Voor de meeste vakantiegangers is de keuze makkelijk gemaakt, ze besluiten op vakantie gaan ergens in januari en boeken hun reis. Meestal vraag je wat familie of vrienden om je die dag naar Schiphol te brengen en je vakantie kan beginnen. Wil je liever niet hoeven te wachten op je vrienden of heb je een vervelende vertrektijd bijvoorbeeld laat in de nacht? Of is er niemand beschikbaar om je af te zetten op Schiphol of op te halen? Lees dan dit artikel dit is de oplossing voor jouw probleem.

Ervaringen Parkeren Schiphol

Voordat u gaat reserveren is handig om eerst wat ervaringen en reviews te lezen over de aanbieders. Wij hebben van elke aanbieder meerdere klantbeoordelingen op de website staan. Als u een aanbieder aanklikt ziet u meteen een uitgebreide omschrijving van die parkeren Schiphol aanbieder, daarin staan ook meteen de klanten beoordelingen van andere bezoekers. Wij zouden u daarom ook willen vragen nadat u heeft gereserveerd of u een beoordeling/ review over die aanbieder zou willen schrijven. Hiermee helpt u de andere bezoekers weer. Hieronder staat de pagina waar de u de reviews kunt vinden.

Reserveer een parkeerplek

Het begint bij het bezoeken van onze website: www.vergelijkparkerenschiphol.com, uw wilt natuurlijk uw auto veilig kunnen parkeren op een overdekte parkeerplek en misschien wilt u ook opgehaald worden op Schiphol? Dat zijn een aantal keuzes waaruit u kunt kiezen. U heeft meerdere opties die u in de gelegenheid stellen om de situatie op uw voorkeur af te stemmen. Hieronder vind u een opsomming van verschillende mogelijkheden:

  1. Valet parking
  2. Buiten Parkeren
  3. Overdekt parkeren

Dit is per aanbieder verschillende en daarom kunt u bij ons een selectie maken zodat de aanbieders die het niet aanbieden afvallen. Op deze pagina: https://vergelijkparkerenschiphol.com/zoeken/ kunt u alle aanbieders vergelijken van Parkeren Schiphol. Ze staan er allemaal op en met de mogelijkheid om ook meteen de voorkeuren aan te passen. Hieronder kunt u een Printscreen vinden van de boven beschreven pagina. Zoals u kunt zien kunt u ook kiezen of u de sleutel wilt afgeven of niet. Als u er zeker van wilt zijn dat er niet met u auto gereden wordt, dan kunt u het beste de autosleutel bij u houden.

De reden dat de aanbieders liever uw sleutel voor uw bewaren, is dat ze soms de auto’s even moeten verplaatsen van plek om meer ruimte te creëren. Dit gebeurd echter zelden, maar is wel een van de redes. Als u kiest voor Valet Parking dan moet u de autosleutels wel afstaan, omdat de aanbieders dan uw auto klaar zetten bij de aankomsthal als u terug komt van vakantie.

Parkeer aanbieder gekozen hoe nu verder?

U heeft een keus kunnen maken tussen de vele aanbieders. Wij nemen voor dit voorbeeld even de pagina van Parkflyvalet.nl, zoals u kunt zien op de speciale pagina van Parkflyvalet.nl staat alle benodigde informatie omtrent deze aanbieder erop. Alles wat u wilde weten in een oogopslag.

Als u de parkeerplek heeft gereserveerd dan krijg u van de aanbieder een bevestigingsmail, als deze mail niet binnen 2 werkdagen bij u binnen is gekomen, adviseren wij dat u even contact opneemt met de aanbieder. Die zullen u reservering dan even controleren en u als nog de mail versturen.

Tip: Voordat u contact opneemt met de aanbieder moet u eerst nog even de Spam of Reclame folder van u email checken. Het zou kunnen dat de mail per ongeluk daarin is beland.

Auto afgeven bij een Parkeren Schiphol aanbieder

Als u op vakantie gaat en een uw reservering is geregeld is het enige obstakel dat u nog moet nemen de auto afgeven of achter laten bij de aanbieder. Mocht u hier moeite mee hebben lees dan ervaringen en reviews van overige bezoekers op een van de parkeeraanbieders pagina’s. De aanbieders zullen er alles aandoen om zo zuinig met uw auto om te gaan. Mocht u hier niet tevreden over zijn, dan kunt u altijd contact opnemen met de aanbieder of een klacht indienen als u de auto ophaalt.

Tip: Controleer altijd als u de auto afgeeft, uw auto op schades en maak foto’s van uw auto als u hem achterlaat. Dit zal in de toekomst mocht u schade hebben aan uw voertuig uw helpen als u een klacht indient.

Auto ophalen of opgehaald worden na terugkomst

Als u heeft gekozen voor Valet Parking dan wordt u met uw eigen auto opgehaald op Schiphol. U auto wordt naar u toegebracht en u kunt vanaf de vertrekhal 3 zo naar huis rijden, dit is de beste service vinden wij zelf. U hoeft niet meer een busje naar een afgelegen locatie te rijden waar uw auto geparkeerd staat, maar u kunt zo vanaf Schiphol naar huis.

Tip: Bekijk altijd uw auto nog even samen met de medewerker of er schades of andere dingen mis zijn met de auto. Doe dit altijd in het bijzijn van de medewerker zodat het meteen geregeld kan worden.

Laat een review of beoordeling achter

Mocht de parkeerervaring heel goed bevallen zijn laat dan een review achter op de pagina van de aanbieder waar u gereserveerd heeft. Heeft u een mindere ervaring met de aanbieder dan mag u deze beoordeling ook plaatsen op de pagina van de parkeren Schiphol aanbieder. Hiermee kunnen andere klanten een nog betere keuzen maken of zij ook voor die aanbieder moeten kiezen of niet.

Wat vind jij? Laat een reactie achter!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Ontvang kortingen, leuke artikelen en dat allemaal gratis!