Clicky

De duurste luchthavens om te parkeren zijn?

Mocht u op vakantie willen gaan en uw auto willen parkeren bij de luchthaven Schiphol of Zaventem? Dan bestaat de kans dat u schrikt van het bedrag dat u voor de parkeerplaats moet afrekenen. Uit onderzoek is namelijk gebleken dat de luchthaven Schiphol een van de duurste luchthavens is om te parkeren. Afgelopen zomer heeft Brussel Airport zijn inrijtarief verhoogd met tien euro. Gelukkig zijn er vergelijk websites zoals wij, bij ons kan u altijd op zoek gaan naar de beste en voordeligste optie.

Het beeld dat bij reizigers leeft is dat als het een groot vliegveld is dan zal de prijs ook hoger zijn voor de parkeerplaats. Dit beeld is bevestigd door dit onderzoek en daarom is het in enkele gevallen verstandiger om uit te wijken naar een klein vliegveld of de trein te nemen naar de luchthaven. Sommige bestemmingen in Europa kan u goed bereiken met de trein zoals Parijs. U kan voor slechts 29 euro al een enkele reis boeken om met de trein naar Parijs te reizen.

Wat zijn de duurste luchthavens om te parkeren?

De vijf duurste vliegvelden zijn: Schiphol, Zaventem, Keulen Bonn, Bremen en Charleroi. Mocht u dichtbij de Duitse grens wonen en het prima vinden om wat langer in de auto te zitten, vliegen en parkeren vanaf Osnabruck is het voordeligst. Hier betaalt u slechts 27 euro per week. Wat is onze ervaring met de prijzen van de parkeerplekken? Wij hebben gemerkt dat er elke week genoeg aanbiedingen en acties zijn voor u als klant. Deze acties kan u aangrijpen om een voordelige parkeerplek te vinden en deze direct te boeken.

Door onze gemakkelijke vergelijk functie heeft u altijd de keus uit de voordeligste of best beoordeelde optie. De vergelijk functie van ons kan u vinden op website.

De reden dat de groter luchthavens duurder zijn dan de wat kleinere, is omdat de grote luchthavens meer vluchten aanbieden dus ook meer reizen naar verre bestemmingen. Daarom zullen er altijd klanten zijn die gebruik van de service moeten gebruik maken. De tip die wij u willen geven is om altijd eerst de prijzen van parkeren bij luchthavens te vergelijken middels een vergelijk website.

Wat vind jij? Laat een reactie achter!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Ontvang kortingen, leuke artikelen en dat allemaal gratis!