Clicky

Begin bouw nieuwe parkeergarage Schiphol P3

Luchthaven Schiphol heeft opdracht gegeven voor de bouw van een nieuwe parkeergarage. Dit nieuwe gebouw zal zes verdiepingen hebben en het zal gebouwd worden aan de entreezijde van lang parkeren. Dankzij dit nieuwe gebouw wordt de parkeercapaciteit van Schiphol vergroot, het is daardoor nog aantrekkelijker om te parkeren via Parkeren Schiphol!

Reizigers centraal

De ontwikkelaars van dit gebouw begrijpen de reizigers meer dan ooit. Ze hebben bij het nieuwe ontwerp de reizigers centraal gesteld omdat ze begrijpen dat reizigers vaak parkeerstress hebben. Een parking zoeken is immers de laatste stop voordat de reis of vakantie begint. Dankzij dit nieuwe ontwerp is het voor reizigers eenvoudiger om de juiste weg te vinden.

Spoorzoekertje

Om de weg te vinden gaat men gebruik maken van kleuren. De kleur van het trappenhuis vormt een duidelijk spoor welke de reiziger dient te volgen.

Op dit moment is men bezig met de voorbereiding van dit project. 1 juli zal men starten met de bouw. De garage zal in gebruik genomen worden in 2016.

Andere aanbieders

Dankzij deze nieuwe parking krijgt Schiphol nog meer capaciteit Deze nieuwe parkeer garage gaat de aantrekkelijkheid van lang parkeren zeker vergroten. De reizigers krijgen nog een reden om te kiezen voor Schiphol parking. Het zal een uitdaging worden voor de parkeer bedrijven rondom Schiphol om te blijven concurreren met Schiphol.


Uiteindelijk profiteert de consument dankzij deze ontwikkelingen het meest!

Wat vind jij? Laat een reactie achter!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Ontvang kortingen, leuke artikelen en dat allemaal gratis!